Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mit szól ha kiderül mindez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit szól ha kiderül mindez?

Figyelt kérdés
Még gimiben megismertem egy nagyon aranyos, rendes srácot. Elkezdünk ismerkedni egyfajta kötödés kialakult köztünk.Barátnőm és egyben osztálytársam meg próbált erről lebeszélni mert hogy neki nem szimpatikus a srác, persze nem hagytam magam hiszen mégis az én életem.Aztán úgy alakult hogy barátnőmmel pótvizsgáznom kellett...Nekem sikerül a vizsga, neki nem.Össze törtem azt mondta nem lesz baj.Kibír a barátságunk mindent!Meg kezdődött az új év, neki új osztályban-a számomra tetsző fiú osztályában... Kiderült hogy randizgatnak, később össze is jöttek, féltékeny lettem.Emiatt barátnőm összeveszett velem és rávette a srácot is hogy ne tartsa velem a kapcsolatot.Kb.másfél hónapja viszont a srác dobta barátnőm.Barátnőm persze egyből hozzám futott hogy bocsássak meg.Kibékültünk, de kapcsolatunk nem lett az igazi.Néhány hete a srác is megkeresett hogy nagyon sajnálja a dolgokat és az elvesztegetett időt amit nem velem töltött.Megkért hogy randizzak vele, amire szíves örömest elmennék hiszen imádom a srácot!Ám ott a barátnőm.. nem tudom hogy esne neki hogy ha az exével látna... Meg éri randiznom a sráccal?Meg éri elveszíteni a barátnőm?Úgyis ha a kapcsolatom már nem a régi vele?
2011. jún. 7. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem randizz a sráccal. Valószínűleg anno a barátnőd azért akart lebeszélni, mert neki is bejött a fiú.
2011. jún. 7. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

gondolkozás nélkül menj randizni! ha a barátnőd ilyen volt veled, te miért akarsz jó lenni hozzá? lehet, h életed szerelme...ha tényleg olyan jó bnő, mint ahogy állítja, akkor ezt elnézi és sok boldogságot fog kívánni!

19/l

2011. jún. 7. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
én páros lábbal rúgtam volna ki MÁR akkor mikor vissza sírta magát a szakítás után hallod ehez pofa kell.. ne te érezd már magad rosszul.. :( úgy utálom, hogy az ilyen embereket veszik semmibe mint téged aki a legtöbbet érdemelne..
2011. jún. 7. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha szeretnél, és nem haragszol a srácra, amiért ezt tette a hátad mögött. Az ilyen csaj nem barátnő. Téged megpróbál lebeszélni, ő meg összeszedi, mikor tudja hogy tetszik???? Igazság szerint csodálkozom, hogy szóba áltál még vele. Én már nem lennék ilyen lánnyal köszönő viszonyban sem....
2011. jún. 7. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez barátnő??!!

Én nem járnék a "barátnőm" levetett pasijával mindig ott lenne előttem a képük, ki tudja kiheverte-e a srác?

Ha annyira szeret erre miért ne jött rá hamarabb? Barátkoztatok jódarabig, ő meg ment mégy egy kört is mással aztán meg hirtelen rájött! Ne haragudj de neki valószínüleg nem te vagy a nagy ő.

Bocs, nem akartalak megbántani ez is elmúlik jön majd valaki akinek csak te kellesz elsőre mindenféle kilengés nélkül.

2011. jún. 7. 23:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Igazából nem csodálom hogy összejött akkor barátnőmmel. Olyan kisugárzása van aminek csak kevesen tudnak ellenállni.

Igazatok van hogy nem barátnő az ilyen mégis aggódom érte hogy mi lesz ha megtudja... Tudom hogy egyszerre a kettő nem fog menni.Nem tarthatom meg a barátnőm és lehet mellette az exe a pasim...

2011. jún. 7. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon aljas dolognak tartom, hogy a "barátnőd" megpróbálta bemocskolni előtted a srácot, mert ő akart vele összejönni, és tényleg rá is hajtott amint lehetősége adódott, holott tudta téged is érdekel. Én nagyot csalódtam volna benne.. elképzelhetetlen ilyen egy barátságban.

Mindezek után amint megszerezte a srácot, dobott téged és megpróbálta a pasiját is eltiltani tőled, ami szintén nem hogy barátságban, de még normális emberek között sem elfogadható. Szakítás után persze fut hozzád vissza - miután duplán beléd rúgott - merthogy szüksége van valakire, akinek panaszkodhat, no meg mert így talán nem jársz a sráccal..

Bár számomra a barátság egyértelműen fontosabb, mint a szerelem - eddigi tapasztalataim alapján - én mégis páros lábban rúgnám ki ezt a csajt az életemből, a srácnak meg valószínűleg adnék egy esélyt - ha később kiderülne, hogy mégsem ő az igazi, akkor is legalább a "barátnőmet" bosszantottam..

2011. jún. 8. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!