Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a srác aki nagyon szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a srác aki nagyon szeretne egy csajt maga mellé, annak mindez nem fog összejönni, mármint az hogy ha nagyon vágysz rá az miatt, igaz lehet?

Figyelt kérdés

így érzek, én most nagyon vágyom rá, a körülöttem lévőket meg kérdezgetem hogy ti hogy álltok a csajokkal ,a válasz "most jól érzem magam egyedül is" , én mióta egyedül vagyok ,nem élvezem az életet:S

csak arról beszélek hogy ha túlságosan is szeretnéd a dolgot ,akkor lehet elbalf.szkodod és ez lesz a veszted

aki így érez válaszoljon vmit ,hogy hogyan változtassak vagy vmi?

köszi

17f

2011. júl. 21. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Én amondó vagyok, hogy mindenkinek vannak iylen hullámai a szingli-korszakai alatt. Van, hogy vágysz arra, hogy partnered legyen és van, hogy nem.

Általában viszont akkor talál rád a szerelem (,vagy valami hasonló), amikor épp kilábalsz abból, hogy keresed, hogy vágysz rá.

Tudtommal a fiúk is megérzik, de lányokról tapasztalatból mondom, hogy ha az ellenkező nemből valaki nagyon akar párt. Azt lehet érezni, látni. És az ilyen általában taszítólag hat az emberre.

Érződik, hogy ez már-már görcsös és mellesleg felmerül ilyenkor a kérdés, hogy ˝Nem csak azért akar velem összejönni, mert már nagyon akart egy kapcsolatot?˝

Szóval ezért kell megpróbálni elengedni magad. Bulikba járni, barátokkal elleni. Ha ez nem működik, esetleg megpróbálhatod felsorakoztatni magadban a kapcsolat ellen szóló érveket, ezzel is erősítve magadban a gondolatot, hogy nincs is szükséged kapcsolatra :)

Hát. Asszem elmondtam minden lényegesebbet, de ha valamire nem világítottam rá, csak kérdezz :)

17L

2011. júl. 21. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt a te korodban úgy hívják: puncihiány.

A lelked mélyén tudod,hogy nem kell tartós kapcsolat még jópár évig,viszont szívesen döngetnél már egyet egy lánnyal...

Járj bulizni,szórakozni,társaságba.

Ennél jobbat nem tudok tanácsolni.

2011. júl. 21. 16:49
 3/5 anonim válasza:

Én is éreztem már így. Nagyon szerettem volna kapcsolatot, de csajok 90%a, akiknek udvaroltam kikosarazott, ha meg összejött akkor se tartott tovább 1 hónapnál. Mostani barátnőmmel több mint 2 éve vagyok együtt, szóval szerintem ez nagyban függ attól is hogy ki a kiszemelt. Jó tanács: legyél magabiztos, ne izgulj, és ne félj cselekedni (pl: Érj hozzá (kezéhez, hátához) már az első randi folyamán, így azt fogja gondolni h neked természetes dolog h hozzáérsz egy lányhoz, ha ezt hetekkel később teszed meg furcsán fog rád nézni. Ha elérkezettnek látod az időt ne habozz megcsókolni stb). Ezek nálam bejöttek:)

18F

2011. júl. 21. 17:01
 4/5 A kérdező kommentje:

kösz skacok:D

én most úgy érzem jobb lenne vmi hosszútávú kapcsolat:(

buli,pia,társaság nagyjából megvan ,inkább csak haverok mint barátok de jól elvagyunk

most is szombaton mehetnék egy haverom meghívott de sajna egyedül kéne elmennem(nincs kivel) gondolkodom még.

2011. júl. 21. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
nyilván nem csak Te leszel ott szingli.. a legjobb alkalom az ismerkedésre.. :D ;)
2011. júl. 22. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!