Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem vagy ész? Te mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy ész? Te mit választanál?

Figyelt kérdés
Ha van egy párod, akit mindennél jobban szeretsz és a szíved azt súgja hogy örökre vele akarsz lenni de a körülmények miatt tudod hogy jobb és könnyebb lenne az életed nélküle mit tennél.
2011. jún. 7. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Minden nő vágya egy boldog család. Ez igaz. Vagy legalábbis sokunk vágya. Te rosszul választottál, nem tanultál a múltból. Most tanulj végre:) Gondolj bele: elég ahhoz a Te szereteted hogy boldog család legyetek? Ehhez minimum még rá is szükség lenne. Nem csak a szeretetre, hanem úgy kéne hozzáállnia. Ahogy te sem ő sem tanult a szakításotok előtti hibáiból. Örül hogy ott vagy neki, kellesz neki mert eltartod és neveled a két problémás gyerekét helyette, vacsorát teszel nekik az asztalra, és kielégíted a vágyait amikor szükséges. Melyik önző pasasnak ne lenne ez maga a paradicsom? Ő mit tesz meg érted? Hadd kérdezzem meg.
2011. jún. 7. 13:23
 12/20 napietus ***** válasza:
tanulj a saját hibádból. szerelmes lehetsz még az éltben sokszor, de ha ezt most elszúrod, nincs tovább. írtam már akkor is, amikor először feltetted a kérdést, hogy én nem tartanék ki egy kant se. Te se tedd.
2011. jún. 7. 13:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Hogy ő mit tesz értem? Ha balhézok, akkor 2-3 napig úgy viselkedik velem, ahogy illik aztán minden megy úgy mint rég... :(
2011. jún. 7. 14:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Kerves napietus.blog.hu. Ezek szerint te "követed a sorsom"... Még mindig tanácstalan vagyok.. :( Pedig eddig mindenki azt mondta, hogy rosszul döntöttem és meneküljek... :(
2011. jún. 7. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Tehát semmit. Nem akar ő semmit tenni értetek. 2-3 nap? Még csak meg sem erőlteti magát. Úgy akarod leélni az életed hogy hetente kétszer hisztizel hogy 2-3 napig jó legyen. Gondolom igazán akkor sem jó, mert az az idő talán pont arra elég csak hogy lenyugodj picit és egy kis ideig megint szó nélkül tűrj.
2011. jún. 7. 14:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak így nincs értelme. Szép dolog a szívre hallgatni, de néha az ész mond igazat, bármennyire is fáj.
2011. jún. 7. 14:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Helló, szerintem ez egy döglött ügy.

25 éves vagy, és keresgélhetsz 1000-rel. Két-három év alatt már le tudsz tesztelni egy normális srácot és feleségül mehetsz hozzá, gyerekek, stb.

Szerinted a mostanidnak szüksége lesz egy harmadik gyerekre az ő kettője mellé? Szerintem nem.

Hallgass az eszedre és keress egy jobb anyagi helyzetben lévő, megbízhatóbb, korodbéli srácot.

Üdv,

2011. jún. 7. 14:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Ész! Az érzéseid meg majd elmúlnak...
2011. jún. 7. 18:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Ész.Még fiatal vagy.40-50 évesen majd ráérsz a szívedre hallgatni...
2011. jún. 9. 07:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez egy nehéz helyzet, és általában sajnos az ész mond igazat ilyenkor.

Tegyük fel, hogy az egyik barátnődnek lenne egy olyan párja, aki ráhagyja a két gyerekét, hogy nevelje ő, aki nem akarja most feleségül veni, és hol akar 3. gyereket, hol meg nem. És nem kapná meg a barátnőd a neki kijáró tiszteletet és bánásmódot. Tőled kérne tanácsot. Elsőre mit mondanál neki?...

Én azt tanácsolnám, hogy ez a férfi nem szeret Téged eléggé ahhoz, hogy egy kicsit is képes legyen változni Miattad. Egy ilyen ember nem érdemli meg azt, hogy mellette legyél, és támogasd, holott ő semmit nem tesz meg érted, csak elvárásai vannak Veled szemben.

Nehéz dolog otthagyni valakit, akit szeretünk, de be kell látnod, hogy ennek így nem lesz boldog folytatása.

De ez a Te életed, és mi nem dönthetünk helyetted. Kívülállóként én is azt mondom, hogy halgass az eszedre. Sok olyan férfi van ezen a világon, aki mindent megadna Neked, és megbecsülne, aki mellett Te is boldog lehetsz.

2011. jún. 9. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!