Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit választanál? Az álmaid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanál? Az álmaid vagy a szerelem? Melyiket adnád fel a másikért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
hááát nemis tudom, múltkor például azt álmodtam hogy egy viziló vagyok és épp egy ponttyal közösülök és születik egy Alfréd nevű sellőnk, szóval sokkal inkább megvagyok szerelem nélkül, mintsem ilyen álmokat odaadjak
2010. ápr. 4. 14:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
körülményektől is függ...mennyire komoly, de ha elég komolyan szeretem, és már tart egy ideje, és van esély rá, hogy elég hosszútávú legyen, akkor egyértelműen a szerelem!
2010. ápr. 4. 14:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát...a mai agyammal csakis az álmaim után mennék és megvalósítanék mindent amit szeretnék aztán közben úgyis jön a szerelem.

Én elkövettem azt a hibát, hogy nagyon jó munkát otthagytam egy vélt szerelemért. Butaság az enyhe szó rá.

Szóval ha szeretnél valamit arra menj és senkinek ne engedd, hogy visszafogjon vagy a hátadon lovagolja meg a vélt szerelembe hazudott szerencséjét.

Csináld amihez kedved van és úgy ahogy neked tetszik ha megteheted. Aki szeret úgy szeret ahogy és ahol vagy.

2010. ápr. 4. 14:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben nem kell választani. Sőt, lehetetlen, hogy választani kelljen... Ha valaki igazán szeret, akkor az álmaiddal együtt szeret.
2010. ápr. 4. 15:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az az álmom, hogy legyen szerelmem. Szóval nekem kettő az egyben anélkül, hogy bármiről is le kellene, hogy mondanék. :)
2010. ápr. 4. 15:21
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
ha a szerelmem visszafog az álmaim megvalósításában akkor egyértelmű h mehet a pasi amerre lát. nem akarok olyan pasit aki nem támogatja az álmaimat (még ha időnként le is kell rángatnia a földre...)és ez a támogatás kölcsönösen ér vmit...
2010. ápr. 4. 15:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Normális esetben nem kell választani, hogy álmok vagy kapcsolat.
2010. ápr. 4. 15:59
 8/14 anonim ***** válasza:

hát te hülye vagy -.-

egyébként az álmaim választanám, de csak mert a zene a szerelmem, és ez ebben az esetben nem számít, főleg mert az is az álmom hogy ebből fogok megélni és boldog leszek :D

dugni attól még gondolom dughatok, lelkitársnak meg ott vannak a barátaim xd

szóval ebben az esetben lemondok a nő iránti szerelemről.

2010. ápr. 4. 16:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben tud a párod az álmaiddal együtt szeretni...nekem például nagy álmom volt eljutni japánba. Most van egy fél éves kapcsolatom..és augusztusba megyek ki 10 hónapra Japánba. A barátom 18, nem kérhetem tőle hogy várjon rám. Én talán feladtam a szerelem egy álomért.
2010. ápr. 4. 16:09
 10/14 anonim ***** válasza:
szerelmed még lesz de ilyen lehetőséged nem biztos... főleg ilyen fiatalon nem érte vna meg feladni ezt a japán utat
2010. ápr. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!