Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni? Vagy mit tegyek?
Szia!
Annyiban hasonló a helyzetem, hogy a szerelmem még mindig odavan a volt nőjéért. De ez nem tartja vissza attól, hogy velem is csináljon ezt-azt.... Én meg persze suzenvedek, de nem bírom nélküle.... Tudom, nem adtam tanácsot, de hátha vigasztal, hogy nem te vagy egyedül. A férfiak meg csak ilyen mocskok lesznek, míg vlág a világ. S mi így szeretjük őket.
Szia!
Én ugyanebben a cipőben járok, mint te!Én több módszert is kitaláltam ár, hogy mi legyen. Nálunk is szakított a pasi az exszel, de a piszkos anyagiak és a megszokás miatt maradt a saját kis világában. Erre kész voltam, és most az van, hogy egyetlenegy hívását, üzenetét, e-mailjét sem olvasom el. Teljesen kizárom az életemből, mert ha csak a közelébe kerülök mindkettőnknél beindulunk, de ez jódarabig, de sokáig lelkileg nem tudtam húzni. Azóta, miota nem hall rólam megvan zakkanva: virágot küld, megvér a melóhely előtt, de én úgy teszek, mintha ott sem lenne. Lehet ez durva- mondjuk nekem se könnyű, mert kész vok, mikor látom- de vagy lép egyszer határozottan, eldönti mit akar, vagy menjen a fenébe. Hidd el nem éri meg rámenni, tudom rossz,de ugraszd ki a szöget a zsákból. Csak ügyesen, ha jól sül el, akkor vágj bele, hanem LÉPJ tovább!
enikő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!