Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor melyikünk a hibás?
Volt egy régi kedves lány barátom,akivel most összejöttünk. Mikor lefekvésre került a sor,kicsit aggódtam,mert ő sokkal tapasztaltabb mint én,és féltem hogy nem leszek neki megfelelő. Ezt gyengéden szóvá is tettem,hogy félek,hogy nem válok neki be, és ő azonnal abba akarta hagyni a dolgot. Irtó ciki volt nekem. Azt mondta,elment a kedve. Felöltöztem,és elindultam haza,de utánam jött.Beszélgettünk,később hazajöttem. Félek,hogy ez most pecsétet nyom a továbbiakban mindenre. Azt mondta,nem akar elveszíteni,de félek,hogy most egy kis köcsögnek tart,holott eddig semmi gond nem volt,baromira akartam őt,más csajolnál minden okés volt eddig.
Szerintem azért megnyugtathatott volna,nem? Hogy nem lesz semmi baj,vagy vmi,ahelyett,hogy leszállított magáról . Én így érzem,okés,nekem se kellett volna hülyeségeket beszélni. Nektek mi a véleményetek,melyikünk cseszte el jobban?
21/F
Amikor szóvá tette a dolgot,jó keményen be kellett volna nyomni neki a ...(de te vagy a hibás,a félelmeiddel traktártad!)
Ha szerinted van értelme,akkor kezdeményezz és légy férfi!
00:04
Ez biztos nem így van. Régi jó barátról van szó. Ilyenkor az ember százszor meggondolja, hogy egyáltalán érdemes-e kockáztatni a barátságot és nem megy bele egy igaz baráttal könnyelmű kalandokba, ha biztosan tudja, nincs jövője.
Az az alapvető probléma, hogy viselkedés szempontjából szerepet cseréltetek, te lettél a nő, ő meg a férfi.
Legközelebb határozottan, és még ha nincs is önbizalmad, az akkor is csak rád tartozik, nem őrá.
Az a tippem, hoy talán valamit félreértett. Ez nem lehetséges? Szó szerint azt mondtad neki, hogy "-Félek,hogy nem leszek megfelelő neked"?
Nem lehet, hogy ő nem a szexre, hanem magára a kapcsolatra gondolt, és úgy fordított le magában, hogy most te inkább kihátrálsz a kapcsolatból azzal az egyébként általában hülye dumával, hogy "jobbat érdemelsz nálam"?
Szia!
Igazad van, a lánynak másképp kellett volna viselkednie.
Emlékszem, mikor megismertem barátomat, akkor ilyenekről is beszélgettünk, és közölte, hogy ő "szar az ágyba, mert még egyik barátnőjén se látta, hogy élvezné".
Mondtam neki, hogy ezt meg se hallottam, majd ha arra kerül a sor, akkor én eldöntöm, hogy nekem jó-e vagy sem. Amikor először voltunk együtt, teljesen lemerevedett, láttam rajta, hogy iszonyúan fél, kénytelen voltam a kezembe venni az irányítást:)Semmi gond nincs, nagyon nagyon jó vele.
A lány sajnos hülyén reagálta le a te esetedben, mondd el neki, hogy számodra fontos ez a dolog, és ezért mondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!