Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hét különlét után a párom nemmkíván nem akar semit tölem elutasító. Mit tegyek?
Szerintem hagyd rá akkor...
Lehet ez nem működik és kész!
Mondjuk szerintem az,hogy különmentetek egy hétre,és mindkettőtöknek volt valakije,lehet nem tett jót.
Próbálj meg beszélni vele,ha így sem,akkor szerintem kár erőltetni.
Én azért lettem ilyen a párommal, mert megjelent egy jóindulatú szemölcs a puncim mellett és nem mertem neki elmondani, nekem ez nagy szégyen volt. Pedig nem voltam senkivel rajta kívül, egyszerűen csak nagyon beteges voltam az utóbbi időben, és még rátett volna ez is egy lapáttal, tuti agyvérzést kapott volna. De aztán csak elmondtam neki, és megértette, amíg nem múlik el a szemölcsöm, addig vagy gumi, vagy semmi. Hiába nem fertőző, én féltem a párom kukiját :) Szóval nem kell azonnal a legrosszabbra (megcsalás) gondolni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!