Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítsen valaki. Pár megnyugta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsen valaki. Pár megnyugtató mondat is elég?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mostanában már-már depressziós vagyok. Sírógörcsök jönnek rám, ha arra gondolok hogy a hónap végére minden vizsgámat teljesítenem kell ahhoz, hogy tovább lépjek az életben, és mehessek dolgozni. Épp a 22-t töltöttem, és ha minden jól menne, most nyáron már letudnám az összes vizsgámat, és még egy nyelvvizsga választana el attól, hogy kilépjek az életbe és dolgozzak. Nagy szükségem lenne már rá. A családi hátterem nagyon sz*r. Apám iszik. Jól élhetnénk, lehetne félretett pénzünk, de apám havi szinten 60-80 ezer ft-ot elkölt cigire, alkolholra, megkeseríti az életünket, nem akarok már otthon élni. Barátom pedig jövőre úgy tervezi, hogy összeköltözünk, csak az a baj, hogy anyagilag mindent ő nyújt. Ő vesz meg poharaktól kezdve szőnyegen át a bútorig mindent, és annyira frusztrál, hogy nincs egy kanyim sem! Pedig úgy terveztem, hogy háromnegyed év alatt összegyűjtök annyit, ami legalább 2 helyiség berendezésére elég. Sokkal jobban érezném magam, ha én is tennék hozzá valamit anyagilag. De igy?? Van 3 olyan tárgyam, amin nagyon nehéz, és attól félek hogyha ezek a vizsgák nem sikerülnek, akkor csúszok egy fél évet, ami azt jelenti, hogy normális munkám csak jövőre nyáron lehetne. Annyira ideges vagyok, elhanyagolom magamat is, de ez már a legkisebb gondom.

Nemtudom mire volna szükségem, talán pár jó szóra, hogy tartsak még ki 3 hétig, és adjak bele mindent, hogy sikerüljön már végeznem. Annyit gondolkozom a jövőn, és annyira szeretnék már mást csinálni, és nem tanulni.

Köszönöm ha elolvastad és válaszolsz!

2011. jún. 3. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Már csak 3 hét azt fél lábon is :) Ha nem sikerülnek a vizsgáid se dől össze a világ. A barátod szeret és nem hiszem hogy gond lenne neki ha egyenlőre nem veszel semmit. Idővel még épp eleget tehetsz hozzá a közös lakásotokhoz. Örülj annak amid van, hogy lesz hova menned ha végzel :) Hajrá! Szurkolok neked!
2011. jún. 3. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a fura, hogy tőlünk vársz megnyugtató szavakat és nem a barátodtól.
2011. jún. 3. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy hónapba havi kb. 70 ruppót elpiálni meg bagózni? akár hogy számolom napi 2 doboz cigaretta átlag áron számolva havonta max 35 ezer, a pia meg még 35? az kemény, így utólag belegondolva nem is olyan hihetetlen. nyugi sikerülni fog, és végre leléphetsz.
2011. jún. 3. 22:00
 14/15 anonim válasza:

Azt tudod hogy ha az ember életveszélyben érzi magát úgy 10x többet tud teljesíteni? Pl. hogy ha futsz egy gepárduc elől olyan gyorsan fogsz, mint soha életedben.

Már csak pár vizsga és boldog leszel. Komolyan össze akarsz zuhanni előtte? Nem használ itt a nyugi, tudom én, én is olyan vizsgaparás vagyok, mint állat, pedig nekem úgymond semmi nem múlik rajta. De ha ott leszel, úgy fog érte küzdeni, mint az életedért. És csak gondolj a lakásra, a párodra, a jövőtökre.

(És az anyagi dolgok meg ne frusztráljanak, ha összeköltöztök, úgyis egykassza lesz -remélhetőleg még ötven évig ;) és senkit nem fog érdekelni hogy ki vette a könyvespolcot)

2011. jún. 3. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg!Próbálj higgadtan gondolkodni.Tudom,hogy ilyenkor nehéz,de ha folyton csak a feszültség tombol benned,abba bele fogsz roskadni.Én tudom milyen borzalmas az.Gondolj arra,hogy mindened sikerülni fog!Soha ne gondolj arra,hogy elcseszed stb ,mert akkor tényleg el fogod rontani.

Csak a célt lásd,ne foglalkozz az akadályokkal,máskülönben elbuksz.

2011. jún. 3. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!