Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsen valaki. Pár megnyugtató mondat is elég?
Az a helyzet, hogy mostanában már-már depressziós vagyok. Sírógörcsök jönnek rám, ha arra gondolok hogy a hónap végére minden vizsgámat teljesítenem kell ahhoz, hogy tovább lépjek az életben, és mehessek dolgozni. Épp a 22-t töltöttem, és ha minden jól menne, most nyáron már letudnám az összes vizsgámat, és még egy nyelvvizsga választana el attól, hogy kilépjek az életbe és dolgozzak. Nagy szükségem lenne már rá. A családi hátterem nagyon sz*r. Apám iszik. Jól élhetnénk, lehetne félretett pénzünk, de apám havi szinten 60-80 ezer ft-ot elkölt cigire, alkolholra, megkeseríti az életünket, nem akarok már otthon élni. Barátom pedig jövőre úgy tervezi, hogy összeköltözünk, csak az a baj, hogy anyagilag mindent ő nyújt. Ő vesz meg poharaktól kezdve szőnyegen át a bútorig mindent, és annyira frusztrál, hogy nincs egy kanyim sem! Pedig úgy terveztem, hogy háromnegyed év alatt összegyűjtök annyit, ami legalább 2 helyiség berendezésére elég. Sokkal jobban érezném magam, ha én is tennék hozzá valamit anyagilag. De igy?? Van 3 olyan tárgyam, amin nagyon nehéz, és attól félek hogyha ezek a vizsgák nem sikerülnek, akkor csúszok egy fél évet, ami azt jelenti, hogy normális munkám csak jövőre nyáron lehetne. Annyira ideges vagyok, elhanyagolom magamat is, de ez már a legkisebb gondom.
Nemtudom mire volna szükségem, talán pár jó szóra, hogy tartsak még ki 3 hétig, és adjak bele mindent, hogy sikerüljön már végeznem. Annyit gondolkozom a jövőn, és annyira szeretnék már mást csinálni, és nem tanulni.
Köszönöm ha elolvastad és válaszolsz!
Nyugodj meg,sikerülni fognak a vizsgák,az meg tök jó,hogy a pároddal össze fogtok költözni!Nem baj,hogy ő vesz meg mindent,ő ott van neked,támaszod,vígaszod!
Ez a 3 hét..hamar túlleszel rajta,csak koncentrálj arra,hogy most mindent bele,könyörgöm ;-) Nekem is ezt kell tennem,csak nekem már 2 hetem van!Eldöntöttem,hogy ezen a hétvégén mindent átnézek és nem adom fel!Most nagy önfegyelmet gyakorolok,és utána boldog leszek,és reggel sporttal kezdem,mert kimozogom a stresszt!Meg tudod csinálni,nekem is menni fog!KITARTÁS!GYŐZNI FOGSZ! ;-)
Szia!
Elolvastam és válaszolok, úgyhogy szívesen. :)
Megértem, miért frusztrál ez téged, nekem is nagyon kínos, amikor a barátnőmnek kell kifizetnie a mozijegyet, mert nekem egy fillérem sincs. Tanulj bőszen, de szünetekkel.
Állítólag napfényél 23%-kal gyorsabban lehet olvasni, sval tedd az ablka mellé az íróasztalodat. Igyál sok feketeribizli-levet, mert 30%-kal javítja a memóriát. A barátod viszont valószínűleg komolyan gondolja a közös jövőtöket, ez jó hír, nem igaz? :)
Sok szerencsét, remélem segíthettem, ha mással nem, ezzel a kis biztatással mindenképp.
Hajrá, és majd írd meg privátban, mi lett!
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!!
Igazából nem bízom benne hogy sikerül ez a 3 vizsga 3 hét alatt.
De már csak azért is megpróbálom kihozni magamból a maximumot hogy később ne hibáztassam magam, hogy lusta voltam, tanulhattam volna többet. Miközben az utóbbi 2.5 hónap azzal telt el, hogy napi 6-7 órát tanulok. Legalább tiszta marad a lelkiismeretem, hónapokon át ezt csinálni elég fárasztó :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!