Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért szeretik az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért szeretik az ilyen lányokat? Komoly, nyugisabb lányok már nem is érdekelnek titeket?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy azokba a lányokba szeretnek könnyen bele akik állandóan csak csicseregnek, be nem áll a szájuk, mindig mosolyognak akkor is ha nincs rá okuk, sőt még akár ők udvarolnak is egy férfinak.

Én meg úgy vagyok vele, hogy csak akkor nevetem el magam ha valami tényleg vicces, nem mosolygok állandóan, mert minek. Sokan azt hiszik tévesen, hogy szomorú vagyok, de nem, mert nekem ez az alaphangulatom. Lassan attól lesz rossz kedvem, hogy azt hiszik, hogy az van. Idegesítő, hogy azt várják el tőlem, hogy egy idétlen bugris vigyorgó csajszi legyek amikor nem ilyen vagyok.

Egyik pasinak meg olyan barátnője van, hogy úgy gügyögött, mint egy 5-6 éves kislány, erre a pasi azt mondta, hogy IMÁDOM. Kedvem lett volna fejbe vágni újságpapírral, hogy észhez térjen... :D A nyugisabb, komolyabb lányoknak már esélyük sincs?

20/l

2011. jún. 3. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valószínüleg látják rajtad, hogy nem tudod elengedni magad, nem tudsz felszabadultan viselkedni. A szexet mennyire kívánod?
2011. jún. 3. 18:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Ez igaz, tényleg nehezen tudom magam elengedni, főleg ha azt érzem, hogy meg kell felelnem, összeszokottabb társaságban akiknél meg van az összhang ott elengedném magam.

Kb. annyira, mint egy fiú... :$

2011. jún. 3. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:

A beszédes lányok jobban fényezik a pasijukat, és ez nekik kedves.

A személyes történetem a következő: Én is a beszédes, mosolygó, kissé érzelmileg csapongó lányokat szeretem, de közel fél éve összehozott a sors egy érzelmileg teljesen zárkózott(ám hihetetlenül értelmes), sosem nevető, maró gúnnyal élő lánnyal, akibe olyan szinten beleestem, mint a vak ló. Sajnos nem lehetünk együtt a távolság miatt, de lassan minden nap ordítanék a fájdalomtól. Ami a legrosszabb, hogy egyszerűen nem tehetem, mert akkor nem lennék férfi a szemében(hisz még nem mélyültek el olyan szinten a dolgok). Komolyan alig várom azt, hogy Pestre jöjjön, sosem kívántam ennyire nőt, mint őt.

Bár amit leírtam távol áll a te problémádtól, ám hidd el, hogy vannak férfiak, akik értékelik a magatartásodat!

2011. jún. 3. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként mivel foglalkozol?
2011. jún. 4. 03:05
 15/15 anonim válasza:
Én pl a nyugisabb csajokat szeretem nem pedig azokat akiknek be nem áll a szájuk és csak a sok baromságot tolják egyfolytában.Hidd el h sok csávónak azok a lányok jönnek be akik nem basszák az egüket állandóan discoban!!Csak az se jó ha tulságosan is komoly vagy!!
2011. jún. 4. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!