Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok, nem volt még semmilyen párkapcsolatom. Van még rá lehetőségem?
Figyelt kérdés
Sosem jött össze sehogy, úgy érzem, hogy egy nőnek sem tetszem, nem tudom mit csináljak magammal. Nem tudom hol keressek. Attól tartok hogy már késő és nem is lesz többé semmi. Hol találhat az ember a züllesztőkön és az interneten kívül normális társat ma? Illetve hogyan?2011. jún. 3. 14:00
21/25 A kérdező kommentje:
Hát elég reménytelen így... ennyien panaszkodnak... nem leszek ettől nyugodtabb!
2011. jún. 5. 15:14
22/25 anonim válasza:
Azt vettem észre egyre több a magányos huszonéves fiú...
A lányoknak a legegyszerűbb a dolgok, imponálnak a 40 éves hapsiknak és máris nyert ügyük van..
23/25 A kérdező kommentje:
Pontosan!
2011. jún. 5. 21:07
24/25 anonim válasza:
Azt nézem hogy megy a kifogás keresés, hogy ezért meg azért meg amazért nem megy a dolog, aztán csodálkozunk hogy szarrá ég a kezünk amiért a bekapcsolt rezsón támasztjuk. A semmiért semmi jár, ez mozgasson titeket amikor éppen dolgoztok az életeteken, meg amikor megláttok egy jó csajt ... stb. És azért annyi tisztelet legyen magatok felé hogy belátjátok, ti miattatok nem alakul semmi... ! Ennyit a sorsról :)
25/25 A kérdező kommentje:
aha... listám van a nőkről kik visszautasítottak. Nem kell okoskodni! Vannak ideálok, vannak lányos fiúk akik most kellenek minden nőnek, nem számít semmi más. Minden sarkon egy fehérnemű reklám valami kockahasú férfi modellel, még a "csúnyább" nőknek is azok kellenének. Ilyen irreális logikátlan világban nem is lehet többet várni. Ficsúr, piperkőc metroszexuális izmos idióták, alkalmi kalandok hódítanak. 100-ból 2 nem így gondolja, azt meg keresd meg...
2011. jún. 5. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!