Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21 éves vagyok, nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok, nem volt még semmilyen párkapcsolatom. Van még rá lehetőségem?

Figyelt kérdés
Sosem jött össze sehogy, úgy érzem, hogy egy nőnek sem tetszem, nem tudom mit csináljak magammal. Nem tudom hol keressek. Attól tartok hogy már késő és nem is lesz többé semmi. Hol találhat az ember a züllesztőkön és az interneten kívül normális társat ma? Illetve hogyan?
2011. jún. 3. 14:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy volt már olyan lány, akinek bejöttél. Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor tuningolj a külsődön. 19L
2011. jún. 3. 17:17
 12/25 anonim ***** válasza:

Először is tényleg ne aggódjatok! Az egyik legjobb barátom is olyan srác aki most 22 és még sosem volt kapcsolata csak 2 egy éjszakás kalandja amire nem emlékszik :)

Csak türelem és legyetek önmagatok, mert lehet, hogy már egy-egy lány ki is nézett titeket, csak a megfelelő alkalomra vár :)

20/L

2011. jún. 5. 03:57
 13/25 anonim ***** válasza:

utolsonak uzenem, hogy engem tobb lany kinezett mar maganak, es innen-onnan visszahallom hogy milyen helyes vagyok, de hiaba. ez keves. mintha en varnam el a lanytol hogy odajojjon, megnevettessen, meg ilyesmi. nemtom letezik pasiba olyan, hogy nem adja konnyen magat? :D valami olyasmi van bennem, hogy en barkit megerdemlek, de engem nem erdemel meg senki.:S

kerdezo: elobb utobb csak osszejon, ha nem akkor szuzen fogunk meghalni :(

21

2011. jún. 5. 05:42
 14/25 anonim ***** válasza:

Olyan rossz hallani ezt, hogy nincs senkitek, mert úgy tűnik így első blikkre, hogy semmi baj veletek. Vagy nagyon válogatósak vagytok?

utolsó előtti voltam

2011. jún. 5. 05:50
 15/25 anonim ***** válasza:

en magamrol nem tudom eldonteni, hogy valogatos vagyok-e vagy sem. Vannak lanyok es igy elnezegetem hogy milyen szepek de ennyi. En is ugy gondolom, ahogy a kerdezo: hogy egy nőnek sem tetszem.(amikor vagyok valahol, erre nem gondolok)

eddig eletemben 1x volt olyan hogy a lany kozeledett, akivel akkor lattuk egymast eloszor, de valojaban soha az eletben nem gondoltam volna, hogy majd pont Ő fog engem leszólítani. A 2 kezet osszetette volna barki erte. En keptelen vagyok nyitni...2 kedves szo eleg egy csajtol, es maris a palyan vagyok...nemtom milehet a gond. Tobb ilyen csaj kene. Bar lehet hogy a nevelesem lett elbäszva.

utolso elotti vagyok.

2011. jún. 5. 06:05
 16/25 anonim ***** válasza:
21 évesen még semmiről se vagy lemaradva
2011. jún. 5. 06:50
 17/25 anonim ***** válasza:

Én féléve lettem ejtve, azóta bogarásztam a pszichológiát, és minden ezen a téren kapcsolatos könyveket. A te esetedben is egy igazán mérvadó dolgot tudok javasolni, ami fellendíti az életedet.

Találd meg önmagad! Találd meg mindazt amit szeretsz csinálni, úgy szívvel lélekkel, ami kikapcsol, amiről lelkesen eszmétcserélsz, amiért úgy érzed hogy az életed adnád! Dolgozz az önbecsüléseden, ismerd meg magad és tisztázd le képességeidet!

Amint ezekkel megvagy, belefeledkezel abba hogy te egyedül vagy, sőt bombasikered lesz az emberek között :), feltűnően vidám és boldog leszel! :) Sok sikert!

2011. jún. 5. 09:49
 18/25 anonim ***** válasza:

Én 22 évesen jöttem össze valakivel először, utána 23 évesen vesztettem el a szüzességem másik lánnyal, szóval bőven van időd :)

24/F

2011. jún. 5. 09:51
 19/25 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is így vagyok csak idősebb kicsit. Semmi nem jött össze, még egy meghitt séta sem , nemhogy kapcsolat XD. Pedig az igényeim elég alacsonyak. Azt hiszem a legfontosabb hogy magaddal ki légy békülve. Nem érdekes mit gondolnak mások , tudd hogy ki vagy. Boldognak kell lenni egyedül is. Nekem kissé nehezen, de sikerült elfogadnom h. nem kellek. Ez olyan dolog h mindenki osztja az észt hogy "a sorsod te alakítod, rajtad áll hogy mit kezdessz vele". Egy nagy fenét. Abból kell gazdálkodnod amit kapsz az élettől, mint egy marék legót. Hiába akarsz belőle legókocsit ha nem kapsz kereket. :).

Fel a fejjel, egyedül sem rossz! (24/f)

2011. jún. 5. 13:26
 20/25 anonim ***** válasza:

22 éves férfi vagyok, sajnos nekem sem jött össze eddig semmi :(

Remélem idővel változik ez az állapot is. Nagyon remélem :)

Sok sikert!

2011. jún. 5. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!