Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két pasi? Segítség! Ti mit tennétek?
A történetem röviden: Van egy fiú, akivel tavaly augusztusban összejöttem, 16 éves, imádom, csak néha ha rossz napja van eléggé bunkó tud lenni.. Mondjuk úgy hogy egy ultra nagy kretén, akihez olyankor nem is szólok szívesen.. :S (hál istennek ez nem olyan gyakori..)Haverok, kockulás, foci, alkalomadtán vízipipa (cigiről leszokott a kedvemért..), ivás. Nem mondanám hogy sok a közös kedvencünk. :D
Van egy osztálytársam, aki ötödik óta bejön, sőt.. Mondhatjuk hogy ötödikben belezúgtam. Jó, korai meg egyéb, tudom én, de elég komoly érzések voltak! Majdnem ugyanazokat a dolgokat szeretjük csinálni, rengeteg közös van bennünk, szerintem és néhány osztálytársam szerint a vonzalom is némileg közös.. Idén mögé ültettek, tehát egész jól tudtam figyelni hogy viselkedik velem, és az én nézetem szerint bejövök neki..
Nos, a lényeg az, hogy van a pasim, akivel lassacskán egy éve járok, és most megint kezdek szerelmes lenni az osztálytársamba.. Anyukám sajna nem igazán bírja a barátom búráját, szerinte az osztálytárssal járnék jobban.
Jó, lehet hogy igaza van, de én nem akarok tíz hónapot csak úgy potyára eldobni.. Nagyon szeretem a mostani barátom, de az osztálytársam volt az első igazi szerelmem, még ha nem is jött össze vele a dolog..
Ti mit tennétek? Nem kicsit vagyok kétségbe esve.. Most jön a nyár, megfeledkezem róla, de a jövő évtől már előre félek.. Egyre több a kisebb-nagyobb "véletlen egybeesés", és ami azt illeti ez rám nézve csak egyre rosszabb.. Néha belémvág a felismerés hogy mégis ő lenne az ideális, de olyankor hihetetlen lelkiismeretfurdalásom van, hogy hogy merek egyáltalán ilyet gondolni a pasim mellett..
Normális válaszokat próbáljatok adni nekem: Ti mit tennétek?
Nagyon szar helyzetben vagyok, és nem kicsit bosszant is már a dolog.. :S
A helyesírási meg egyéb hibákért előre is bocsánat, nem vagyok a toppon már éjfélkor.. :)
Sikerült elolvasnom. :)
Nos egy kicsit másik nézőpont.
Tegyük fel de ne legyen, hogy összejössz az osztálytársaddal majd később szétmentek.
Nem lenne rossz akkor egy ideig egy osztályban kerülgetni egymást.?
előző vagyok ... én nem azt akartam mondani , hogy du.gasd meg magad , csak , hogy a te korodbeli csajok elég sűrűn váltanak párt.
ez abban is kimerülhet , hogy kérsz egy kis mosoly szünetet a jelenlegitől és randizgatsz a másikkal , aztán meg majd kiderül, hogy melyik a "jobb" egy hónap teszem azt nem sok idő és ha a "B" variáció nem jön be akkor még valszeg az "A" vissza fog fogadni és valszeg te is jobban fogod értékelni azt a kapcsolatot ...
a lényeg , hogy most még annyira nem gáz , hogyha randizgatsz és nem kötelezed el magad , viszont később meg már az lesz ... és ismétlem ehhez nem kell lefeküdnöd egyikkel sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!