Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy nem-e kaptam el valami nemi betegséget, ami akár halálos is lehet? Ti nem féltek ilyenektől?
18éves lány vagyok, az előző pasimmal vesztettem el a szüzességemet.
és 8hónap után volt orális szex is, persze gumival szexeltünk...
de biztam benne, és 1,5éb után kiderült hogy megcsalt.
kicsit félek, mivan ha kaptam tőle valami nemi bajt? bár nem tudtam róla hogy beteg, de amilyen hazug volt simán kinéztem volna belőle hogy eltitkolja.
most van egy uj kapcsolatom 3hónapja, tegnap pettingeltünk a barátommal és volt egy kis orál, de félek az ilyenektől hogy AIDS stb. Most nem mondhatom a mostani pasimnak hogy "Te ugye nem vagy AIDS.es? és csináltassunk tesztet"
de az utóbbi 2-3napban ráparáztam a nemibajokra:(
figyeljetek nem igazán érdekel a vita.
mindenhogyan terjedhet!
de merre induljunk el a párommal? ha ki akarjuk vizsgáltatni magunkat??????????
Megint butaságokat beszélsz. Megjött, vagy mi?
Nem arról van szó, hogy ne csináljon semmit, hanem legyen vele tisztában, hogy a fertőzés miként lehetséges. Bizony, olyan módokon is, amikre eddig nem is gondolt.
Az okos ember ezt belátja, a buta pedig elvicceli.
Nemibeteg gondozóba kell menni . Ott kell kérni egy kivizsgálást , azt hiszem 1 héten belül van meg a vizsgálat .
Kifejezetten ajánlott 1-1 ilyen vizsgálat minden új partner elött , főleg ha régebbről ott a megcsalás veszélye .
24/f
A férfiaknál a HPV szűrést nem támogatja a TB, tehát azért pengetni kell, viszont sokkal nagyobb az esélye, hogy valaki HPV fertőzött, mint pl HIV vagy herpesz.
Azt azért megkérdezem, hogy ha kiderül a barátodról, hogy van valamije, amiről nem tudott, akkor elhagyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!