Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élt már valaki borderline...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élt már valaki borderline személyiségzavarossal? Hogy bírta?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 21:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%

Szintén!Az exemmel én is igy voltam.Ilyen jó nőt még az életben nem láttam.Se elötte,de mióta szakítottunk azóta sem!

Azért nyeltem mindig,mert bíztam bent,hogy javul valamit a helyzet.Egy ilyen jó nőt nem találok többet!

Dehát egyszerüen ő senkivel nem tud kijönni.Pedig a mai napig is szeret,tudom...

Ha gondolod privátban még beszélhetünk erről.Írj egy e-mailt aztán egyeztetünk.

2009. márc. 17. 23:05
 12/28 A kérdező kommentje:
Ok írok csak áruld el melyik részén laksz az országnak.Nem szeretnék az utódommal levelezni.Remélem megérted és nem haragszol.
2009. márc. 17. 23:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

:)

Szombathelyi vagyok amugy

2009. márc. 17. 23:15
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod megírhatod a számodat is privibe.Telón is dumálhatunk.
2009. márc. 17. 23:17
 15/28 A kérdező kommentje:
Csak te tudsz privátot irni mivel én tettem fel a kérdést.Írd meg a számod majd hívlak.Üdv
2009. márc. 17. 23:25
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fordítva.Én nem tudok neked innen privátot küldeni.De itt a mail címem.

Írd meg rá a számod!

code34@citromail.hu

2009. márc. 17. 23:29
 17/28 anonim ***** válasza:
35%
Én még életemben nem hallottam a betegségről. :O Ez ennyire durva? De ha néha összekapok a barátommal az ugye nem azt jelenti, hogy én is borderline személyiségzavararos vagyok? XD Nemtudom, néha én is azt akarom hogy sokat foglalkozzon velem, de az pl nem zavar ha mellettem olvasgat, de ha mikor nem vagyunk együtt állandóan playstation-özik, az nagyon tud idegesíteni, általában eléggé kiborulok. De sosem bántanám magam, vagy sosem mászkálnék késsel és ha fenn is maradok az csak azért van, mert van valami jó film vagy egy jó kis szexre vágyom még alvás előtt. :P Remélem ezek nem a tünetek. XD
2009. márc. 18. 09:56
 18/28 anonim válasza:
89%

Sziasztok!

Én nagy valószínűséggel borderlineos vagyok. (19 éves lány vagyok) Hát, bemutatom ezt az oldalt is...

Engem nagyon nehéz kezelni, dühkitörések, veszekedések, stb... Mostanában nagyon rosszul vagyok, az elmúlt két hétben 17 helyen vagdaltam magamat össze... Nem könnyű nekünk sem elviselni. Ráadásul az egész ráment a kapcsolatomra, 1.5 éve vagyok együtt a barátommal, és elege lett... És ez még jobban kiborít, nem tudok visszazökkenni a normális életembe. 3 héttel érettségi előtt állok, és kikészültem lelkileg-testileg. De nem tudok mit tenni, a dührohamok jönnek, egy apró szóra is csapkodok, kiabálok, veszekszek... Pedig nem akarom. Nekem eddig nagyon jól sikerült ezt lepleznem, visszafognom, csak kisebb "rohamaim" voltak. Azonban most betelt a pohár... Mindenki azt hiszi, csak hisztizek, mikor utánaolvastam a "tüneteimnek" és megtaláltam ezt a betegséget, akkor azt mondták, hogy csak bebeszélem magamnak, és hogy nincs nekem semmi bajom, ne dramatizáljam túl a dolgot. Hát, volt akinek azt mondtam, hogy mikor 2 hete megpróbáltam felvágni az ereimet elkeseredésemben, akkor még nem is tudtam, hogy létezik ilyen betegség. Azt hittem, csak én vagyok ilyen őrült. De rájöttem, hogy neve is van ennek az őrültségnek. Így kicsit talán "jobb", hogy nem csak nekem van ilyen bajom, hogy vannak, akik megértenek. Talán elmegyek orvoshoz is...

Velünk nagyon nagyon türelmesnek kell lenni. Nagyon nehéz, de gondoljatok arra, nekünk sem könnyebb... Sőt! Állandó a lelkiismeret-furdalás és bűntudat, hogy pokollá tesszük az emberek életét. De a miénk? Nem akart egyikőnk sem beteg lenni...

2009. ápr. 13. 08:30
 19/28 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb ha elmész orvoshoz,megkönnyíted az életed vele.Köszi a választ.
2009. ápr. 13. 11:14
 20/28 anonim válasza:
100%

Nekem az anyám borderline-os és ez orvosilag is bizonyított.17 éves vagyok és eléggé ismerem általa a betegség természetét.Anyu miatt a szüleim már korábban elváltak,utána kétszer akart öngyilkos lenni,többször feküdt pszichiátrián hónapokra,a partnereit úgy váltogatta mint a ruhát.Anyaként szörnyű volt mert bár anyagilag mindent megkaptam érzelmileg képtelen volt azonosulni a szülői szereppel.Már 9 évesen úgy kezelt mint egy lelki szemetesládát.A legrosszabbak a folyamatos változásai,ennek oka,h a bourderline-osoknak nincs igazi identitásuk,ami gyerekkorra vezethető vissza.

Szerintem ha kezelik az ilyen betegeket képesek az együttélésre,de a gyerekvállalást kétszer gondolják meg mert a gyerek sínyli meg.

2009. júl. 25. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!