Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élt már valaki borderline...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élt már valaki borderline személyiségzavarossal? Hogy bírta?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 21:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a volt barátnőm lehet az volt.Azért írom,hogy lehet mert nem bizonyított,hogy az.dokihoz nem akart elmenni mert azt mondta neki semmi baja!

Neten utánanéztem ennek a betegségnek.Elég sok minden arra utalt,hogy az.De pár dolog meg nem illett rá.

Egy biztos!Nem egy egyszerű eset a csaj.Sokat szenvedtem mellette lelkileg.

A te párod borderline?

2009. márc. 17. 21:56
 2/28 A kérdező kommentje:
Volt de már szakítottunk.Nagyon nehéz volt vele élni állandóan készenlétben kellet állnom mellette nem volt 1 perc nyugtom.Neki sem volt betegségtudata 1 pszichiáter ismerősöm mesélte a tünetek alapján ezt a dolgot.
2009. márc. 17. 22:10
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Ő miket csinált?Írnál néhány példát?
2009. márc. 17. 22:12
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

nemrég tanultam pszichológiából elég durva dolognak hangzik :S nem irigylem azokat akik megbetegednek benne, vagy el kell viselniük

amúgy józsef attilának is volt :)

2009. márc. 17. 22:21
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg az én barátom is az.. Hát nem is felhőtlen a kapcsolatunk.

De megköszönném, ha írnál pár dolgot, mert azért nem esküdnék meg rá, hogy az. Nekem is csak itt mondták, hogy lehet, és amiket olvastam erről a betegségről.. Hát nem tudom. Megeshet.

Szóval kérlek (:

2009. márc. 17. 22:22
 6/28 A kérdező kommentje:
Hát haver már az is baj volt ha 5 percig nem ültem mellette hanem kimentem a teraszra ujságot olvasni.Éjfélkor 3x kértem h kapcsolja ki tv-t mert szeretnék aludni nem tette kimentem a másik szobába aludni 5 perc mulva kiabálva utánamjött ha nem alszok vele holnap elköltözik.Ha nem voltunk 1 légtérben lásd szoba az már baj volt.Ha átmentem a haveromhoz fél órára és nem voltam mellette baj volt,szakitással fenyegetett.Már az is baj volt ha az udvaron voltam nem mellette a lakásban.Sokszor zsarolt érzelmileg,csak elnéztem mert nagyon szerettem.De 2 év alatt kikészitett teljesen idegileg,már nem bírtam és nagy sértődötten elment 1 másik sráccal,de már azt is otthagyta.
2009. márc. 17. 22:23
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

1.válaszoló vagyok

Az én exemnél ilyen dolgok voltak:Nem tudott időben lefeküdni aludni.Ezt ugy értsd,hogy éjjel1-3 óra között aludt el.Minimum délig aludt de akkor mikor felkelt egy óráig nem lehetett hozzá szólni.tiszta hülye volt.

Álllandóan veszekedett.Semmi nem volt jó neki.

Azt élvezte ha konfliktus van.De ez mindennapos volt.Nemis!Egy héten öt nap volt balhé:)

Ilyenkot mindig ugy végződött,hogy valamit széttört vagy szétvágott olloval.Késsel hadonászott.Saját fejét ütötte.Meg nagyon sokszor engem is ütött.

Aztán 2-3 óra múlva megnyugodott.És azon csodálkozott,hogy miért haragszom rá.Ő a balhéi után 10 perc alatt megjavult.Persze nekem fél nap kellett mire magamhoz tértem lelkileg.

3 havonta otthagyott,majd 2 hét múlva visszajött:)

Szóval ilyenek mentek!

2009. márc. 17. 22:30
 8/28 A kérdező kommentje:
Hát igen ennek is 2ős személyisége volt.Még ha ő is volt a hibás kiakasztott ,nem veszekedtem csak odébbmentem már jöttek ezek a dolgok amit leírtál.És még nekem kellett megalázkodni h én vok a rossz ut mintha mi sem történt volna...Ez is későig fennvolt ut sokáig 11-12 aludt barátai nem voltak,mindig a nyakamon lógott,nem volt 1 önálló gondolata jött h unatkozok foglalkozzál velem stb.ha egymás mellett feküdtünk az ágyban már az is baj volt ha olvastam mert nem figyelek rá stb...
2009. márc. 17. 22:42
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Ő is ugyanilyen volt.Dettó amit leírtál.Mindig én voltam a rossz szerinte.Állandóan csesztetett.Mindig azt kellett csinálni amit ő mondd.De nemcsak velem volt ilyen.A családtagjaival is.Meg egy barátnője van.Vele is.

Ők olyan emberek,hogy nagyon tudnak gyülölni de szeretni is.Sokkal jobban mint az átleg ember.

De nehezen bontják fel a kapcsolatukat.Engem a mai napig keres telón meg ír smst.

Amugy nagyon sajnálom!Mert mint ember jó szívű nagyon.És egy roppant dekorativ,szép,csinos,jóalakú nő.De élni sajnos nem lehet vele.Én tudom!2.5 évig élt velem.

2009. márc. 17. 22:50
 10/28 A kérdező kommentje:
Így voltam én is.Manöken alkatú csaj volt,ezért sokat nyeltem miatta próbáltam megtartani,de 1 idő ut már nem bírtam annyira megterhelő volt élni vele.Ezt tartósan nem tudtam volna kibírni.
2009. márc. 17. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!