Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élt már valaki borderline személyiségzavarossal? Hogy bírta?
Szia!
Nekem a volt barátnőm lehet az volt.Azért írom,hogy lehet mert nem bizonyított,hogy az.dokihoz nem akart elmenni mert azt mondta neki semmi baja!
Neten utánanéztem ennek a betegségnek.Elég sok minden arra utalt,hogy az.De pár dolog meg nem illett rá.
Egy biztos!Nem egy egyszerű eset a csaj.Sokat szenvedtem mellette lelkileg.
A te párod borderline?
nemrég tanultam pszichológiából elég durva dolognak hangzik :S nem irigylem azokat akik megbetegednek benne, vagy el kell viselniük
amúgy józsef attilának is volt :)
Elvileg az én barátom is az.. Hát nem is felhőtlen a kapcsolatunk.
De megköszönném, ha írnál pár dolgot, mert azért nem esküdnék meg rá, hogy az. Nekem is csak itt mondták, hogy lehet, és amiket olvastam erről a betegségről.. Hát nem tudom. Megeshet.
Szóval kérlek (:
1.válaszoló vagyok
Az én exemnél ilyen dolgok voltak:Nem tudott időben lefeküdni aludni.Ezt ugy értsd,hogy éjjel1-3 óra között aludt el.Minimum délig aludt de akkor mikor felkelt egy óráig nem lehetett hozzá szólni.tiszta hülye volt.
Álllandóan veszekedett.Semmi nem volt jó neki.
Azt élvezte ha konfliktus van.De ez mindennapos volt.Nemis!Egy héten öt nap volt balhé:)
Ilyenkot mindig ugy végződött,hogy valamit széttört vagy szétvágott olloval.Késsel hadonászott.Saját fejét ütötte.Meg nagyon sokszor engem is ütött.
Aztán 2-3 óra múlva megnyugodott.És azon csodálkozott,hogy miért haragszom rá.Ő a balhéi után 10 perc alatt megjavult.Persze nekem fél nap kellett mire magamhoz tértem lelkileg.
3 havonta otthagyott,majd 2 hét múlva visszajött:)
Szóval ilyenek mentek!
Ő is ugyanilyen volt.Dettó amit leírtál.Mindig én voltam a rossz szerinte.Állandóan csesztetett.Mindig azt kellett csinálni amit ő mondd.De nemcsak velem volt ilyen.A családtagjaival is.Meg egy barátnője van.Vele is.
Ők olyan emberek,hogy nagyon tudnak gyülölni de szeretni is.Sokkal jobban mint az átleg ember.
De nehezen bontják fel a kapcsolatukat.Engem a mai napig keres telón meg ír smst.
Amugy nagyon sajnálom!Mert mint ember jó szívű nagyon.És egy roppant dekorativ,szép,csinos,jóalakú nő.De élni sajnos nem lehet vele.Én tudom!2.5 évig élt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!