Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És a nyelves csók megcsalás?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 09:01
41/60 A kérdező kommentje:
Sosem rohantam le mert én az a nő vagyok ki meg várja míg a férfi közelít. és én én őt 1992 ben ismertem meg mint orvosom és 1997ig várt rám míg észre vetem és akkor engedtem közel magamhoz és ez hajsimogatásból ölelgetés kedveskedés odafigyelés a másikra kézfogásokból indult el. mire kimondtam hogy érzek iránta valamit vagyis észrevettem a férfit benne 2004 et írtunk.és ő azt mondta na végre erre vártam. én is érzékeltem iránta dolgokat de tiltakoztam az érzéseim ellen. De akkora már nagyon le vet a lábamról és engedtem.szeretem őt!
2011. jún. 1. 14:08
42/60 anonim válasza:
nem azt mondta, hogy feka, hanem fake, vagyis kitaláltad, bárszerintem nem lehetetlen a szitu, de tényleg nem értem, miért kérded, hogy megcsalás-e, egyértelműen az, az más, hogy emiatt elítélünk e vagy sem.
43/60 A kérdező kommentje:
Még mindig ez a téma ! igen meg csaltam nemcsak vele mással is igen és meg érdemelte és nem ez nem ki taláció csak szeretnétek hogy az legyen mert mai világban nagyon kevés az igazi szerelem még házasságon belül is mert szerintem sokan szeretnének maguknak egy ilyen kapcsolatot csak nem jön össze
2011. jún. 1. 14:16
44/60 A kérdező kommentje:
Ja különben is mit lehet el váni 2 hónapos kapcsolat után azt mondta Anyukám rendes gyerek menjél hozzá. És én 19 évesen hozzá mentem.
2011. jún. 1. 14:23
45/60 A kérdező kommentje:
Én csak azt akartam kérdezni hogy kezdjem -e újra?
2011. jún. 1. 18:30
46/60 A kérdező kommentje:
hali
2011. jún. 1. 18:34
47/60 A kérdező kommentje:
Miért mondja nekem a férfi töbször is hogy bármely férfira vanidőm csak rá nem
2011. jún. 1. 18:37
48/60 A kérdező kommentje:
Hali szerintetek ha valaki nem találja házasságában a boldogságot az szerintetek félre léphet?
2011. jún. 2. 08:26
50/60 A kérdező kommentje:
szerinted szenvedjek egész életemben?
2011. jún. 2. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!