Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » És a nyelves csók megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És a nyelves csók megcsalás?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 09:01
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Imádom a gyerekeim és értük élek hiszen olyan nekik mintha csak én lennék probléméjuk van mindig hozzám fordulnak és nagyon féltenek ne hogy bajom essék mert azt mondják mindig ! Anya hate nemlennél semmi nem lenne.Mert olyan az Apjuk.
2011. jún. 1. 11:23
 32/60 A kérdező kommentje:
Köszike a meg értésed nagyon jól eset!
2011. jún. 1. 11:26
 33/60 anonim ***** válasza:
Igenis nagynagynagy K vagy. Miért nem váltál már el ettől a bűnrossz férjedtől, ha gyerekeid se szeretik? Mi értelme van vele lenned? Tartaléknak, ha a szerelmed meghal? Ez most komoly?
2011. jún. 1. 11:57
 34/60 anonim ***** válasza:

Azért nem vált el a kérdező 11.57, mert az élet és a szerelem bonyolultabb dolog, mint ahogy Te elképzeled.

Nem tudom, hány éves vagy, de nagyon tapasztalatlan lehetsz.

Csak nehogy belekerülj egyszer egy ilyen helyzetbe!

2011. jún. 1. 12:03
 35/60 anonim ***** válasza:
Persze, csak akkor miért csodálkozik, hogy megcsalásnak számít?
2011. jún. 1. 12:08
 36/60 anonim válasza:

Azér ez érdekes.

19 éve vagy házas, tegyük fel hogy mondjuk 18 - 20 évesen házasodtál, akkor most közel 40 vagy.

És 27 évvel idősebb nálad akivel megcsaltad a férjed. szóval közel 70 éves? Még ha levonunk pár évet mer korábban házasodtál, akkor is röhej az egész.

nekem fake-nek tűnik, már csak a gyerekes írásból is..

2011. jún. 1. 12:11
 37/60 anonim ***** válasza:
igen, megcsalás. pláne ha tudatosan teszed, és nem ő támad le, hanem még élvezed is.
2011. jún. 1. 13:46
 38/60 A kérdező kommentje:
Egy nem vagyok feka. 2 én 40 leszek férjem 41 a szerelmem 67 és nőgyógyász.És férjem nem rossz ember csak nem szabad lett volna családot alapítania mivel nagyon lazán fogja föl az életet. és még sok minden van még szinte gyerekes felfogásban él. És féltem a szerelmem mert olyan ember ki szerethető és komoly felfogása van az életről és szinte nincs olyan téma miben kinem kértem volna a tanácsát. Biztonságot jelent a számomra.
2011. jún. 1. 13:48
 39/60 A kérdező kommentje:
és nem röhejes a kor mert én nem érzékelem rajta és hétből hét napot dolgozik mert háziorvos is . ja és ha nem lesz és végleg el hagy az vagyis nem lesz akkor nekem senkim nem lesz többé rajta kívül mert senki nem kel mivel ő az egyetlen és több nincs belőle még csak hasonló sem.
2011. jún. 1. 13:55
 40/60 A kérdező kommentje:
Sosem rohantam le mert én az a nő vagyok ki meg várja míg a férfi közelít. és én én őt 1992 ben ismertem meg mint orvosom és 1997ig várt rám míg észre vetem és akkor engedtem közel magamhoz és ez hajsimogatásból ölelgetés kedveskedés odafigyelés a másikra kézfogásokból indult el. mire kimondtam hogy érzek iránta valamit vagyis észrevettem a férfit benne 2004 et írtunk.és ő azt mondta na végre erre vártam. én is érzékeltem iránta dolgokat de tiltakoztam az érzéseim ellen. De akkora már nagyon le vet a lábamról és engedtem.Sszeretem őt!
2011. jún. 1. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!