Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen pasim? :D

Figyelt kérdés

na szóval 20 éves vagyok, 1 éve vagyok egyedülálló.

Eddig 2 pasim volt, az a bajom hogy nagyon szégyenlős vagyok ismerkedés terén. A hétköznapokban nem, de valahogy az összeismerkedéshez nincs túl nagy kedvem:D gondolok itt a szokásos hülye kérdésekre: mivel foglalkozol stb, és ráadásul én nem tudok bárki előtt megnyílni kell egy hangulat hozzá.

Bulizni nem nagyon szoktam járni, nem is akarok, de hol ismerkedjek, nem akarok vénlány maradni

2011. máj. 30. 22:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én is ilyen vok de meg kell tanulni hogy nem kell zavarba jönni..
2011. máj. 30. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Pedig ez máshogy nem megy élőben, add magad, beszélgess amiről csak akarsz, nem értem mitől félsz, nem olyan nehéz ez.
2011. máj. 30. 23:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem bántódtam meg ^^, csak nem szeretem az általánosítást. :P Amúgy én sem ismerkedés céllal járok el, csak jól akarom magam érezni az ismerőseimmel. Mellesleg ugyanilyen vagyok mint Te, csak pasiban. :D A hétköznapokban tök jól elvagyok másokkal akár idegenekkel is (van mikor eladóval több percig elbeszélgetek), de mikor ismerkedni kéne olyan 'fura', mármint, hogy 'törjem magam' hogy kialakuljon valami egyáltalán, mikor ennek magától kéne történnie, úgy, hogy észre sem veszi az ember. :S

23/F

2011. máj. 30. 23:34
 14/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:34

igazad van kicsit általánosítottam, még egyszer bocsika:)

Am nagyon jól megfogalmaztad amit gondolok én is, hogy ezeknek maguktól kellene jönnie, és nem pedig nekem "törni" magam.

viszont ha így folytatom vén lány maradok....ugyh muszáj akcióba lendülnöm

Szerinted elég lenne az ha csak simán a barátokkal elmennék mondjuk iszogatni hétvégén valamelyik presszóba? És a többi majd jönne magától?

2011. máj. 31. 00:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Attól, hogy elmész még nem biztos, hogy odamegy hozzád valaki ismerkedni.

Neked is kell ismerkedned, vagy ha lesznek barátaid ismerősei bemutatkoztok stb.

2011. máj. 31. 00:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos én se tudom, de legjobb az mikor valami abszolút semleges dologból indul a beszélgetés (aztán néha-néha beleszövődik egy két személyes kérdés a párbeszédbe, majd kb. azon veszed magad észre, hogy már kontaktot cseréltek ^^) és nem úgy találkoztok eleve, hogy ez egy randi lenne. Bár az ilyen ritka és utána is jön a 2. alkalom, ááááá, néha nekem is teljesen elmegy a dologtól a kedvem. Ezért jó, ha barátságból alakul ki, mikor még csak össze össze járogattok és egyszer csak észreveszed magadon, hogy már másképp tekintesz rá, csak sajnos az ilyen ritka. :/
2011. máj. 31. 00:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Ismerkedni bárhol lehet, suliban, munkahelyen, piaconXD Jó ott lehet annyira nem, zaj, tömeg, rohanás stb miatt, de akár egy áruházban is lehet. Lényeg, hogy mindig hozd a legjobb formád külsőre, akárhova mész, akármilyen rövid időre is teszed ki otthonról a lábad, próbálj a lehetőségekhez mérten a legjobban kinézni. És mindig mosolyogj, ez nagyon fontos. Ha mindig mindenkire mosolyogsz, akkor sokkal könnyebben megkedvelnek az emberek.
2011. máj. 31. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!