Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem hogy pasim legyen? Fiuk irjatok!
14 lány
kivülről idősebbnek is nézek k,szóval kivülről jól nézek ki és a stilusom is jó....
de belül talán gond van irjatok tanácsokat ,hogy hogyan kell bánni veletek ,ha azt akarom,hogy elhivjatok randizni, vagy stb... remélem értitek ...pasit akarok!!!!!!!!!!!!
Dobj egy pm-et és elviszlek valahová ha jó leszel:P
17f
Szerintem semmi értelme annak, amit írsz. A pasiknak a látvány kell. Ha ezt jól el tudod adni, bármikor lehet pasid. Kit érdekel mi van belül? Ugyanmár! A pasik úgy csajoznak, mint ahogy golfoznak. Lyukra mennek...
Ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor pedig ők tanuljanak meg bánni veled. Legyen kicsit magasabban a mérce. Miért neked kell megfelelni a pasiknak?? L27
10:09 egy kicsit idő vagy hozzá... -.-"
Kérdezőnek: Add önmagad, legyél egy kicsit titokzatos, ne beszélj túl sokat, és fontos hogy olyan srácot keress akivel van közös témád. :) És nagyon fontos: hiába írnak bármit is: NE JÖJJÉL ÖSSZE GYAKORIKÉRDÉSEKES VÁLASZOLÓVAL! :D *tapasztalat*
Sok sikert :)
első vagyok
mi az h idős? 3 év nem a világvége, meg tele van az oldal olyan ribancokkal aki 15évesen 28 éves pasijuk van....
1. vagyok:)
utolsó: igazad van, de kit nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!