Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog már elmúlni ez?

Figyelt kérdés

5 hónapja, és egy hete szakított velem a barátom. Azóta nem telt még el nap, hogy az eszembe ne jutott volna számtalan formában, és ne hiányzott volna. Még most minden reggel korábban ébredek a hiányára, és minden héten van pár alkalom, mikor utána sírok, annyira hiányzik.

Ez most már mindig így lesz? Mennyi idő kell még, hogy emlék legyen, ami fájdalom nélkül jut az eszembe, és nem egy napi szintű hiány?

Úgy szerettem, ahogyan mást nem fogok tudni. Van esély, hogy jön más, akit ugyanennyire tudok majd szeretni, csak más módon? 23, L

2011. máj. 30. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,komolyan! Meddig voltatok együtt? Azt szokták mondani,hogy annyi idő elfelejteni,mint a kapcsolat időtartamának a fele.

Tudom,most nehéz elképzelni,de leszel még nagyon boldog.Azért viszont neked kell tenni,hogy jobb legyen a kedved és kimássz ebből a gödörből. 5 hónap nem kevés idő,bőven meggyászoltad ezt a kapcsolatot.Még nagyon fiatal vagy,ne emlékeket keress,hanem nézz előre.Ahogy mondani szokták,fejben dől el minden.Ha te úgy döntesz,hogy mostantól talpra állsz és ezért minden megteszel,akkor ha lassan is,de így lesz.Vesd bele magad mindenbe,ami érdekel és eltereli a gondolataid.Járj társaságba.Nem kell azonnal pasizni,de a flörtök mindenkinek jól esnek és növelik az önbizalmat.Az exed cuccait pedig rakd bele egy nagy dobozba és tedd el olyan helyre,ami nincs szem előtt.Most még ne akarj emlékezni,a fájdalom nélküli emlékek majd idővel jönnek,most a jelen és a jövő a fontos.

Akarnod kell a továbblépést és akkor sikerülni fog.

2011. máj. 30. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még ilyen helyzetben, de idő kérdése én úgy gondolom, hogy mikorra hevered ki őt. Nem lehet ezt megmondani, hogy fél év múlva már biztosan nem fog fájni a hiánya, hanem majd jön magától. Most, hogy szingli vagy, törődj csak magaddal, menj olyan helyekre ahol kikapcsolódhatsz, találkozz a barátnőiddel, bulizz egy jót (nem épp úgy, hogy atom készre iszod magad:D), sportolj, egyszóval csinálj programokat és ezáltal sikerül legalább annyi időre elvonnod a figyelmed a srácról, ezután meg szépen fokozatosan alakul ki az, hogy már nem is gondolsz rá olyan sokat, meg nem is hiányzik annyira. :) Remélem tudtam valami okosat mondani. Sok sikert, fel a fejjel!
2011. máj. 30. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben a helyzetben vagyok, és pont olyan kérdések vannak bennem, hogy tudok-e még boldog lenni és szeretni... Én igyekszem elfoglalni magam, nyelvet tanulok, kreszre járok, sokat vagyok a barátnőimmel...ez segít...Viszont abban én is kételkedek h leszek-e még szerelmes, és ha igen, akkor tudok-e annyira az lenni, mint belé...:(
2011. máj. 31. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:

El tudom e felejteni, tudok e még valakit igy szeretni? Erről mindig az jut az eszembe, hogy amikor az ember ebben a helyzetben van úgy érzi hogy egyértelműen nem a válasz, viszont ahogy múlik az idő egyre könnyebben viseled hiányát, mig nem észreveszed, hogy eltelnek olyan napok is amikor egyáltalán nem jutott eszedbe. Igy lassan "feledésbe merül" és képes leszel újra ismerkedni, megnyilni az emberek felé amivel talán egy új kapocsaltra is szert tehetsz.

Ami még érdekes, hogy ha az ember újra szerelmes lesz akkor az előző mindig kisebb szerelemnem tűnik, enyhébbnek.. Szóval a válszom az, hogy egyértelműen leszel még boldog más fiúval akivel még jobban fogjátok egymást szeretni és akivel egymáshoz illetek annyira, hogy ne kelljen szakitás miatt fájnia a fejednek :) Fel a fejjel, mert miközben szomorkodsz észre sem veszed mennyi jó lehetőség mennyi esély a boldogságra megy el melletted :)

2011. jún. 3. 22:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Adios, látom te is új dolgokkal ünnepelted 2011-et. Engem is kitettek év elején. Amiket kérdéseket feltettem magamban hogy vajon miért történtek a dolgok közöttünk úgy ahogyan történtek, megválaszoltam, és ezzel együtt feldolgoztam a rossz élményeket, és be is bizonyítottam hogy miért nem illettünk össze. Ennyi talán elég is volt nekem.

Javaslom te is tégy hasonlóképpen. Nézd meg mik voltak a problémák a kapcsolatban, kérdezz meg pár embert ők ezeket hogy élték meg(tapasztaltak e ilyet), és próbálj következtetni. Előbb utóbb rájössz mi vezetett a szakításig. Akár Csernus féle könyveket is olvasgathatsz, azok is segítenek.

És dolgozz az önbecsüléseden, ha sikerül felturbóznod abba a pillanatba továbbléphetsz.

Remélem segítettem.

2011. jún. 3. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:

JA és 1 éves volt a kapcsolat, annál intenzívebb.

24/F

2011. jún. 3. 23:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nem vagy egyedül ilyen téren..

Engem már lassan 3 hete dobtak ki, de már-már kezdem nem oly módon szenvedni tőle. persze még mindig nincs kedvem enni(10kg -), nem tudok aludni, ha látom akárhol elkeseredek.. de lassan vége!

Én meguntam a kesergést és úgy keltem fel az egyik nap, hogy EL KELL HOGY ENGEDJEM! mondogattam magamban, akármikor csak az eszembe jutott, még most is mondogatom miközben írom ez a levelet.. de hidd el el fogod felejteni, szívedben ott lesz a seb, de elmúlik.

Fogsz még valakit szeretni ennyire? Hát nem tudom, ha nagy szerelem volt, életed párja volt, akkor mindig ott marad a szívedben, fogsz szeretni, leszel szerelmes, de ott lesz.

Nyugalom, semmi pánik, jobb lesz!

Kitartás és ne szomorkodj, engedd el.

Szia!

23/F

2011. jún. 4. 11:42
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

Annyi idő elfelejteni mint a kapcsolat időtartalmának a fele. Basszus, mekkora marhaság.

Egy ember érzelmeit nem lehet hetekez, hónapokhoz, meg évekhez kötni.

Ugyanolyan helyzetben vagyok, mint Te, kedves kérdező, csak fiatalabb, de hidd el, tudom mit érzel.

(még az idő is stimmel..) Kísérteties a hasonlóság, én viszont minden percben rá gondolok. Mármint mindig ott van a tudatallattimban, és olyan, mintha háttérzene menne valahol, mondjuk egy műsor alatt, szóval érted a hasonlatot remélem..

Én nem tudok mit csinálni, erre a barom oldalra keveredtem, egyszerűen úgy érzem meghalok, és ha rágondolok, úgy elkezd dobogni a szívem, izzadni kezdek, és kicsit olyan, mintha belázasodnék.

Egyébként honnan tudod, hogy ő nem érez hasonlóan?

Én nem tudom, pedig nekem azt mondta, kiszeretett belőlem. De annyira látom rajta, hogy még szeret..

Szóval ez nehéz ügy, és nem mondom, hogy keress mást , és ehhez hasonló butaságokat, inkább próbálj vele beszélni.

Ha visszautasít, akkor is fájni fog, de vagy belehalsz, vagy nem.

2011. jún. 4. 11:57
 9/12 anonim ***** válasza:
én 2hónap alatt nem felejtettem el,még most is sírok miatta,pedig ő már csajozik,annak ellenére hogy nem lépett túl a dolgon...én sem fogok úgy szeretni senkit mint őt,nekem ő volt az első komoly kapcsolatom...de viszont megpróbálok már pasizni és bulizni...neked is ezt ajánlom akármilyen nehéz(:
2011. jún. 4. 12:09
 10/12 anonim ***** válasza:

11:42-es vagyok!

Bizarr dolog a szerelem és nem vagyunk egyedül ilyen dolgokban.. Nem azt akartam mondani, hogy én elfelejtettem a volt kedvesemet... sőt még mindig a kedvesem. :), csak próbálom azt hinni, hogy ne fájjon annyira.

Ha úgy búcsúztok el, hogy mind2en szeretitek egymást, csak valami megváltozott akkor azt nem pár hét/hónap kiheverni.. ki tudja? lehet még egymásé lesztek.

most inkább próbálj meg valami másra koncentrálni.

ja és egy tanács! ne pasizz.. lehet csak rosszabb lesz. nekem az volt, hogy elkezdtem nőzni és iszonyat hányingert kaptam magamtól, mert úgy éreztem hogy megcsalom, és ismét visszalökődtem a szakítás utáni önmagamra..

kitartás, szia

23/F

2011. jún. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!