Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog már elmúlni ez a sz-r? Mikor fog már vége lenni ennek a mocsadék rémálomnak? Miért érzem még mindig ezt?
nagyon tömören:
1. megalázott
2. megcsalt nem kevés alkalommal
3. önbecsülésem/önbizalmam porig rombolta a kritikáival
4. feljelentett, többször is
5. majdnem kirúgtak miatta
6. a titkainkat kibeszélte mindenkinek
7. elárult
8. apja majdnem megvert
9. minden ajándékomat kidobta
és a kérdés: MIÉRT SZERETEM MÉG?!?! MIÉRT?!!?! MIÉRT NINCS MÁR ENNEK VÉGE??? miért kell még mindig ezt éreznem, mikor ennyi ocsmányságot elkövetett ellenem. a gyomrom forog már tőle, de még mindig szeretem. már rég nem keresem, nem foglalkozom vele. próbáltam lekötni magam, más lánnyal összejöttem, munkamániás lettem, küzdősportot űztem, néha piáltam is keményen, de egyszerűen : nem-tudok-szabadulni-tőle, még mindig szeretem. miért kaptam ezt a sorscsapást???
"Mikor fog már elmúlni ez a sz-r?"
amikor szakítasz vele ecsém...
Ez már nem biztos, hogy szerelem, inkább ragaszkodás! A hosszú kapcsolatok után az emberek bizonyos százaléka fél nyitni az új felé, görcsösen kapaszkodik a megszokott társba még akkor is, ha ez a kapcsolat nem volt a legjobb.
Ha most megpróbálsz nyitni és tanulsz a hibáitokból, a következő kapcsolatod még jobb és tartósabb lehet!
De minden csak rajtad áll!!!!
Vonjad le a tanúlságokat, lépjélt tovább az életben. Szerintem ez nem aza viszony amit érdemes lenne, vagy lehetne megjavítani.
Ha úgyérzed hogy te is hibáztál, akkor legközelebb ne hibázz, de szerintem ebből lépjél ki, és talán tartsál egy kis szünetet, amíg átgondolod ezeket a dolgokat. Azután keress egy normális lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!