Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog már elmúlni ez a sz-r? Mikor fog már vége lenni ennek a mocsadék rémálomnak? Miért érzem még mindig ezt?
Figyelt kérdés
nagyon tömören:
1. megalázott
2. megcsalt nem kevés alkalommal
3. önbecsülésem/önbizalmam porig rombolta a kritikáival
4. feljelentett, többször is
5. majdnem kirúgtak miatta
6. a titkainkat kibeszélte mindenkinek
7. elárult
8. apja majdnem megvert
9. minden ajándékomat kidobta
és a kérdés: MIÉRT SZERETEM MÉG?!?! MIÉRT?!!?! MIÉRT NINCS MÁR ENNEK VÉGE??? miért kell még mindig ezt éreznem, mikor ennyi ocsmányságot elkövetett ellenem. a gyomrom forog már tőle, de még mindig szeretem. már rég nem keresem, nem foglalkozom vele. próbáltam lekötni magam, más lánnyal összejöttem, munkamániás lettem, küzdősportot űztem, néha piáltam is keményen, de egyszerűen : nem-tudok-szabadulni-tőle, még mindig szeretem. miért kaptam ezt a sorscsapást???
2010. dec. 17. 00:34
11/11 anonim válasza:
Szereted, mert az ember 13 éves kora fölött nem úgy szeret, hogy "ha szeretsz szeretlek, ha nem szeretsz nem szeretlek". És gondolom a szép dolgokra emlékszel. Nálam ez úgy szokott lenni, hogy én azt szeretem, akit az elején (azt hittem hogy) megismertem, és az hiányzik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!