Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj? Kezd elmúlni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Kezd elmúlni a szerelmem?

Figyelt kérdés

Tavaly júliusban jöttünk össze 2 hónap ismerkedés után.Első olyan barátom aki nagyon kedves,megértő.Sajnos mostanában néha veszekszünk a hülyeségeken és kibújt ,hogy mindkettőnk nagyon makacs de végülis eddig tudtuk kezelni.Az igazi probléma nálam kb. 3 hete kezdődött.Egyszer nem érzek iránta semmit,máskor meg ha belegondolok ,hogy reggel velem ébredt és már nincs velem akkor meg annyira hiányzik ,hogy szinte bekönnyezem.Sokszor van olyan érzésem is ,hogy nem szeret pedig szinte folyton ő mondja,virágot hoz,jövőhét pénteken elterveztük ,hogy elmegyünk piknikezni motorral és ilyenkor mikor közös programokat szervez vagy szervezek akkor megint úgy érzem ,hogy nagyon szeretem máskor meg ,hogy egyáltalán nem csak megszoktam vagy ,hogy ő nem szeret engem.Szóval nem tudom mi lehet a baj velem vagy a kapcsolattal és mért van az ,hogy van amikor else tudnám képzelni az életem nélküle de van ,amikor legszívesebben azt mondanám neki ,hogy menj el...

(eddig 2 komolyabb kapcsolatom volt csak 1 18 hónapos és egy 13 hónapos de mindkettő megcsalt,megszívatott,bántott és ő most nem ilyen az eddigi legrendesebb srác akivel találkoztam viszont nem vagyok belé annyira szerelmes mint anno a 13 hónapos kapcsolatomnál mármint nem volt meg az a nagy tűz mint ott szerelem ez de nem olyan nagy részemről viszont ennyi idő után a másikat már egyáltalán nem is szerettem őt meg még úgy érzem most perpill ,hogy nagyonis csak ez a fránya kedélyváltozásom nem értem mi lehet)

17/L

2011. máj. 22. 18:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nem.

De a szerelem önmagában bizony édeskevés ahhoz, hogy évtizedeken át összetartson két embert.

2011. máj. 22. 18:10
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam arra ,hogy ennyi idősen megállapodnék ,hogy jaj örökre csak te és én de szeretném azért ,hogy tovább tartson...ameddig csak lehet
2011. máj. 22. 18:12
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát ez elég furcsa... mert ezek szerint szereted.. esetleg az lehet a baj, hogy néha kicsit unod őt és egy kis ujitásra, kikapcsolodásra vágysz, ilyenkor mondd le a találkozót, és menj el a barátnöiddel egy jót bulizni, vagy üljetek össze páran és piázgassatok...hátha csak ez a baj h egymás nyakába logotk mindig ..:)
2011. máj. 22. 18:14
 4/20 anonim ***** válasza:
És úgy érzed, tarthat még tovább is ez a szerelem?
2011. máj. 22. 18:16
 5/20 A kérdező kommentje:
A jó hír ,hogy támogat a céljaimban(illetve a munkavállaláson kívűl most voltam felvételizni és felvettek egy diákmunkára de ennek nem nagyon örül) ő szereti a természete fényképezni szerintem tehetséges kerestem is neki egy ingyenes amatőr fényképezősöknek való oldalt ahol feltölthetik képeiket és véleményt írhatnak a másikról,hasznos tanácsokkal láthatják el.Szerintem tehetséges ezért úgy érzem támogatnom kell ebben.Nem könnyű velem együtt lenni ez tény elég hangulatember vagyok sajnos de érte próbálom kontrollálni ,amennyire csak lehet.Ő meg értékeli is csak valami mintha hiányozna mégis...lehet túl sokat vagyunk együtt(egy suliba járunk ő egy évvel lejebb van és fél évvel fiatalabb nálam de érettebb a mostani fiúkhoz képest) mindennap találkozunk szinte.
2011. máj. 22. 18:16
 6/20 anonim ***** válasza:
Mennyi az a túl sok?
2011. máj. 22. 18:17
 7/20 A kérdező kommentje:
Persze szerintem tarthatna vagyis én mindent megtennék érte mert becsülöm azt ,ahogy bánik velem.De mégis néha nem tudom mitől úgy érzem nem szeret vagy van ,amikor én nem szeretem ...nagyon furcsa ez nekem
2011. máj. 22. 18:17
 8/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már erősebb a vágyad a kapcsolathoz magához, mint hozzá. Sajnos van ilyen. Úgy tűnik, kihűlőben van a szerelmetek. Próbálj józanul gondolkozni, bár nehéz. Beszélgessetek sokat és döntsétek el, hogy hogyan tovább. Ne a legszerelmesebb pillanatokban.
2011. máj. 22. 18:18
 9/20 anonim ***** válasza:
Hány dolgot tudnál felsorolni, amiről ő jut az eszedbe? :)
2011. máj. 22. 18:18
 10/20 A kérdező kommentje:
Ha vele szakítanék ,akkor egy ideig srácra ránézni nem tudnék szóval szerintem nem a kapcsolat iránti vággyal van a gond
2011. máj. 22. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!