Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség levágni a hajam úgy, hogy a párom kifejezetten megkért, hogy ne?
Figyelt kérdés
Tehát: le szeretném vágni a hajamat 3 mm-esre, de a barátnőm mondta, hogy ő azt nem szeretné.
Ha mégis megtenném az szerintetek nagy hülyeség lenne?
Megharagudna úgy, hogy az hatással legyen esetleg a kapcsolatra?
2011. máj. 30. 20:40
11/16 anonim válasza:
Mégis mi köze van hozzá, hogy levágatod. De viseled, nem pedig ő. Ne ugasson bele! Nehogy egy kapcsolat már ezen múljon. Neki, hogy esnek, ha beleszólnál a külső dolgokba pl: fesse vörösre a haját, ne viseljen fülbe valót, ne sminkeljem stb. Gondolom nem tetszene neki.
12/16 anonim válasza:
"Engem kifejezetten irritál ha egy pasi akinek normális haja van (az 10 cm-nél kezdődik) levágatja a haját rövidre. A rövid haj nagyon kevés embernek áll jól szerintem... Tiszta idétlen."
Hát igen, az emósok tényleg nem viselnek rövid hajat. Érdekes, hogy a férfiak nagy részének rövid haja van, mégse mondják nekik, hogy idétlen és az is, hogy több nő bukik a rövid hajú, sőt kopasz pasikra, mint a hosszú hajú köcsögökre.
13/16 anonim válasza:
Én kiakadnék. Az én barátomnak is nagyon-nagyon rövid haja volt a kapcsolatunk elején, és egyáltalán nem tetszett külsőre. Mégis beleszerettem valamiért, de amikor megtudta, hogy szeretem ha egy férfinak van haja, elkezdte növeszteni. Neki is kb 10 centis most, és ezerszer jobban áll neki (ezt egyébként többen is mondták), mert magas a homloka és elfedi. Így már kimondottan tetszik az arca, imádom piszkálni a haját, a haja illatát, és bizony veszekedés lenne ha levágatná...
14/16 A kérdező kommentje:
hát igazából én is megkértem valamire, de az szerintem nem egyenértékű. én csak azt nem szeretném, ha piercingje vagy tetoválása lenne.. de a rövid haj az megnő, ezek viszont örök nyomot hagynak
2011. máj. 30. 21:55
15/16 anonim válasza:
A hosszúhajú fiúk nem feltétlen idétlen köcsög emósok. :D Tudod őket én is lőném sorozatba... De egy fiú akkor vonzó számomra ha bele lehet túrni a hajába :D Bocs hogy ilyen az ízlésem. Nem kell velem egyetérteni odaírtam hogy "szerintem" :))) Puszillak :D
16/16 anonim válasza:
Ha belegondolsz, pont hogy azért nem egyenértékű, mert te egy sokkal "komolyabb" dolgot "tiltottál meg" neki. Lemondani egy áhított tetkóról vagy pc-ről szerintem nehezebb, mint egy frizuráról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!