Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeség levágni a hajam úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség levágni a hajam úgy, hogy a párom kifejezetten megkért, hogy ne?

Figyelt kérdés

Tehát: le szeretném vágni a hajamat 3 mm-esre, de a barátnőm mondta, hogy ő azt nem szeretné.

Ha mégis megtenném az szerintetek nagy hülyeség lenne?

Megharagudna úgy, hogy az hatással legyen esetleg a kapcsolatra?

2011. máj. 30. 20:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha nem muszáj, ne tedd. Persze ha úgy érzed, a te személyiséged megköveteli, hogy 3mm-es legyen a hajad, akkor csináld, de ha csak egy kósza ötlet volt, vagy csak úgy jobban tetszene, akkor én még fontolóra venném a helyedben.
2011. máj. 30. 20:42
 2/16 anonim ***** válasza:
mért most mekkora a hajad?
2011. máj. 30. 20:46
 3/16 A kérdező kommentje:

régen 3 mm-es volt, aztán gondoltam egyet, és megnövesztettem hosszúra. azt már levágattam, most ilyen "szájlos", hogy oldalt kb 1 centi, középen hosszabbra van hagyva, hogy zselézhető legyen. az oldalsó 1 centi 4 mm volt, csak már sokat nőtt, be sem tudom zselézni, mert ahhoz túl hosszú, tehát fodrászhoz amúgy is mennem kéne, de azon gondolkoztam, hogy ideje lenne visszatérnem a 3 mm-re.

már jó ideje ezen agyalok (kb január óta), csak a barátnőm miatt nem tettem meg eddig.

most viszont amúgy sem vagyunk a kapcsolatunk csúcspontján - ha értitek mire gondolok -, szóval amolyan "lázadás" is van benne..

viszont olvastam itt gyakon, hogy valaki levágatta a haját ilyen kicsire (a barátnője kérése ellenére), és a barátnője totál kiakadt, kb tönkrementek..

a "lázadásommal" szerintetek ronthatok a helyzeten, vagy tökmindegy?

2011. máj. 30. 20:52
 4/16 A kérdező kommentje:
"sztájlos" akart lenni a "szájlos"
2011. máj. 30. 20:53
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

szerintem ne vágasd olyan rövidre....

én kibuknék, ha a kérésem ellenére levágatná ilyen rövidre a pasim.

persze nem szakítanék, de ha amúgyis szarban vagytok most, hát... inkább ne...

2011. máj. 30. 20:56
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
beszéld meg vele biztos megérti ha meg nem ennyi áldozatot tudsz hozni a kapcsolatotokért
2011. máj. 30. 20:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem kell annyit mosni,nem fekszed el,nem kell fésülködni,stb...

Legyél igénytelen,és vágasd le!

2011. máj. 30. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:

őő.. utolsónak: szerintem az inkább igénytelenség, ha valakinek hosszú, de nem ápolja, mintha levágná.

amúgy ápolom, nem emiatt szeretném levágatni. szeretem, ha tüsi. meg szeretem a koponyám formáját :D

2011. máj. 30. 21:04
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

Te se szólsz bele, milyen legyen a haja, hát ő se szóljon bele.

Nem égeted le, hogy pl. 30 centis, citromsárga kakastarajat csináltatsz középre, és ciki veled utcára menni, egyszerűen levágatod.

Ha ezért megsértődik, akkor már amúgy is készült az eseményre, és csak kellett egy indok.

2011. máj. 30. 21:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem kifejezetten irritál ha egy pasi akinek normális haja van (az 10 cm-nél kezdődik) levágatja a haját rövidre. A rövid haj nagyon kevés embernek áll jól szerintem... Tiszta idétlen. Éljenek a hosszabb hajúak nekem ők a zsánereim :DDD És nem kifogás hogy melegetek van a lányoknak is melegük van mégsem vágatják le 3 mm-re xD
2011. máj. 30. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!