Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja szakítás után, hogy még ne találkozzunk akkor van még remény?
Mondtam neki, hogy most azonnal átmegyek és adok neki egy puszit.. erre ő ezt mondta: "ne csináld ezt, ez nem lenne jó egyikünknek sem, várjunk még"
nem futókapcsolat volt, nem is pár hónapos..
nagyon fáj, hogy szétmentünk!
Feltehetően hiányzol neki de nem feltétlenül jelenti,hogy van remény.
A fenti mondatnak úgy is van értelme,ha ő le akarja zárni a kapcsolatot de később nem akar elveszíteni.
Az sem mindegy,hogy ez szakítás után mennyi idővel hangzik el. Kicsit kevés infót adtál meg:)
5 nappal szakítás után történt ez a beszélgetés.
mondta hogy szeret, csak már nem úgy szerelmes mint régebben. soha nem látszódott rajta hogy nem szerelmes hiszen mindig mondta hogy bármit megtenne értem, hiányoztam neki. még a szakításunkat megelőző este boldogan feküdtünk egymás mellett az ágyban, vígan bolondoztunk egymással.
Valami gond mégiscsak volt ha szakított,hiába tűnt az utolsó pillanatig tökéletesnek. Lehet,hogy benne már ért a dolog,csak Te nem vetted észre.
Viszont ha tényleg nem szerelmes már,megéri meggondolni,hogy van-e értelme visszacsinálni,még ha fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!