Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak olyan okosnak magukat? És miért hiszik, hogy a nők hülyék?
Mi ez az általánosítás?
Nem minden pasi ilyen, hogy a nőt hülyének nézi. Van másikra is példa, hogy a nő palira vette az ipsét.
A társkeresőknél is ki lehet fogni egy jó férfit, ha úgy gondolod.
A másik meg, én úgy tudom, hogy a kur@'k között a legtöbb a nő, ezek szerint, mindent nő kurv@? Remélem érted, hogy nem szerencsés dolog az általánosítás.
A nők nagyon szeretnek okoskodni...
ÉS ahogy a mondás tartja, nem az eszük miatt érnek el szép eredményeket, hanem a szorgalmuk miatt..
Kivétel van, azért...
Nem is beszélve arról, hogy sok nő beképzelt, nagyképű, naiv, divatmajom, érett majomnak hiszi magát és még sorolhatnám...
Főleg a 15-25 év közötti korosztály...
Kicsit unom csajok idióta dumáit, érett vagyok én, a pasi nem az, mert fiatalabb kicsivel, nincs tapasztalata, nem humoros... és még sorolhatnám...
Érdekes módon a férfiak nem pofáznak állandóan arról, hogy ők hű de érettek, tapasztaltak.. stb..
De ti, meg a hülye elvárásaitoktól, még a módját sem adjátok meg normálisan..
"Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon,lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel."
Ezzel csak magadat probalod nyugtatni. Elegge egyertelmu, hogy neked ez faj, s csak jatszod a kemeny gyereket, aki egy jot rohog az egeszen. Csak az nem jut eszedbe, hogy ha valoban ilyen lennel akkor nem lennel itt, ezen az oldalon.
Nem hisszük. Szakítani valakivel nehéz. Még akkor is ha nem működik a kapcsolat. Ha te szakítasz te érzed magad "rossz" embernek, aki otthagyja a másikat, aki pedig "szereti". Ezért inkább elkezd kisded játékokat játszani, addig amíg a párja nem szakít vele végül.
Veszekedéseket generálni jelentéktelen dolgokból. Támadó állást venni fel minden apró kérdésre. Idegölően kiborulni vélt sérelmekért. Elkezdeni látványosan lehúzni a másikat anyagilag. A szex lehetőleg teljes vagy minimális szintre csökkentése ilyen-olyan okokra hivatkozva.
Ezeket a trükköket pedig pont egy lánytól hallottam. És a barátnőmön is láttam ezeket a jeleket, még szakítás előtt, hogy elkezdte ezeket játszani. A kapcsolatnak végül viszonylag éretten vetettünk véget mikor szembesítettem vele, hogy tudom miért ilyen, bár a őszinte nem volt velem ezután sem, de nem is ez a fontos!
Nem egy ilyen-olyan ok kell neked. Ha hazudik a srác, ha nem ezt a kapcsolatot te már nem akarod. Látszik rajtad!
Akkor meg? Fejezd ezt be és lépj!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:31
Igazad van és tudom,hogy erre megy ki a játék. Én viszont nem fogok szakítani mert pár hónapja már mondtam neki,hogy nincs rendbe már semmi és ha gondolja akkor hagyjuk ezt a kapcsolatot. De nem akarta,habár elismerte,hogy igazam van.
Most meg már úgy vagyok vele,hogy csakazértsem könnyítem meg a dolgát.Én elvagyok így és igaz az is,hogy fáj. De nem az fáj,hogy vége hanem az a tény,hogy nem korrekt és azt hiszi bármit megtehet hiszen hülye vagyok és nem jövök rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!