Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldódnak idővel a problémáink?
Figyelt kérdés
4 hónapja ismertem meg a páromat, akivel 2 hónapja össze is költöztem.Akármilyen probléma merül fel, egyszerre azzal jön, hogy ugyanolyan vagyok mint a volt barátnője, meg, hogy miért mindig csak ő a hibás.
Ha megkérdezni, hogy mi a bajom és elmondom neki akkor meg ajtócsapkodva rohan el, mintegy megfutamodva a probléma elől. Egyik pillanatban azt kiabálja a fejemhez, hogy el megy mert nem bírja, 2 perc múlva meg már jön, hogy szeret.
Nem értem, hogy ezeket miért csinálja....Ő 19/F, én 22/L
2009. márc. 16. 18:54
1/3 anonim válasza:
Azért csinálja, mert gyerekes. Azt hiszi, hogy ha elbújik, elfut a probléma elől, akkor az meg is szűnik. És miután "megszünt" visszabújik hozzád.
Szerintem, és ezt rossz így leírni, rosszul választottál.
25/f
2/3 anonim válasza:
nem, ezek a problemak csak sulyosodni fognak, amolyan se veled se nelkuled kapcsolat ez, a mienk is az volt, persze jobb, mint az egyedullet, de hosszu tavon nem leszel boldog. Kar eroltetni, barmennyire is faj, nem vagytok egymashoz valok, neki meg komolyodnia kell es neked is.
3/3 anonim válasza:
Bocs, de csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Gondold végig, hogy hosszú távon érdemes-e vele lenni, így akarod-e leélni az életedet, családot alapítani stb. Ha nem, akkor hidd el vele szemben is korreketebb és neked is jobb ha mindketten kerestek mást, így van esélyed a boldogságra, és hogy kipróbáljatok másokat. Ez nem jelenti azt, hogy rosszul választottál! Biztos nagyon szereted/szeretted, de ettől nem kell mellette leélni az éledeted. Ez a kor (kb 16-28 évig) erről szó, mindenki keres, próbálkozik, és jó esetben előbb utóbb megtalálja az igazit, aki szereti értékeli. Lehet, hogy még neked nem jött el ez az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!