Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adhatok olyan dolgot névnapjára, ami rávilágít a problémáink megoldására, de oltári szép dolog? Vagy azt máskor?
egy lány olyan szépen megfogalmazta itt, hogy milyen amikor a pasi félretekintget, nem megcsalás, de mit okoz ez a nőben, és mi történik a kapcsolattal.
a 13:48-as válaszoló utolsó bekezdése, ha vkit érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
nos, tényleg olyan szép fogalmazás, hogy az embernek majdnem párásodik a szeme.
nos szerintetek, ne névnapra időzítsem, vagy időzíthetem ajándéknak?
az ajándék mag konkrétan lenne egy tárgy, aminek örül
viszont mellé a névnapi üdvözlő lapba szeretném a szöveget beleírni
szóval ezt inkább máskorra tartsam meg?
kimásolom, amiket írni akarok a képeslapba, nem kell a linket olvasni!
arról ír, milyen, ha egy barát más lányok után forog:
"Ez olyan, mint amikor egy nő először megsejti, hogy a párja fejében nem ő az egyedüli nő. Lehet, hogy a párja sose csalta meg, csak megfordult valaki után az utcán vagy egy megnyilvánulásából kiderül, hogy más nőt jobb nőnek tart a párjánál, és akkor hirtelen a 2 ember közé odaállnak ezek a névtelen nők, a nőnek kialszik a fény a szeméből, amitől 2 éven át gyönyörű volt - visszaszürkül a tömegbe. Nem szakít, mert hiszen nem történt semmi, de egyszer csak ők ketten olyanok lesznek mint bárki más, mint ahogy megszűnnek ragyogni a szerelmes szülők gyermekei, amikor a szülők már nem szeretik egymást."
ennyit akarok beleírni
így van válasz?
időzíthetem névnapra?????
köszi a válaszokat
akkor nem időzítem névnapra
jelzem, a párom mellettem is ezt csinálja, és nem megfordul az után, aki szép, hanem mindenkit megbámul aki nő, alkalomadtán szemez is, és nem érti miért esik ez nekem rosszul, ugyanakkor ő nagy balhékat levezet, ha ezt én csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!