Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsi problémáink vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi problémáink vannak, amik elefántra dagadnak. Lassan nem birom már, pedig szeretem a páromat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt...Ő 19 én 18 vagyok

Ő mindent elvár tőlem olyan szinten hogy mindig legyek pontos, mindig mindent úgy csinálok ahogy szeretné. ha úgy van nem megyek el egy szülinapra, vagy sétálni, vagy bárhova a barátnőimmel mert ő nem szeretné...vagy bármi ilyen...viszont forditva nem működnek a dolgok, ő másfél órákat késhet én fogjam be..."Megköt" pedig már kértem hogy ne tegye, mert úgy nem vagyok boldog:( én szeretem és ő is nagyon, és tudom hogy hülyeség ez amin veszekszünk, de sokat sirok miatta:( mit tegyek?

2008. dec. 19. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Mond meg neki és a következményeket is, ha nem változtat.
2008. dec. 19. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Édesanyám mindig azt mondta, a férfiak olyanok a kapcsolatban, mintha langyos pocsolyában lubickolnának. Nekik így jó. Amíg nem lesz zavaros a víz, nem fognak változni.

Ha a párod biztosnak érzi a pozícióját, amíg teszem azt "fenyegeted" a szakítással, nem fog semmit sem másképp csinálni. Nem érti, ez neked miért rossz, hiszen ő remekül érzi magát! Ez valamilyen szinten természetes, ha viszont szeretünk valakit, tekintettel vagyunk az érzéseire, kívánságaira. Ez a fiú nagy valószínűséggel kihasznál Téged, kapcsolatotok számára amolyan "hát jól érzem magam vele, miért ne maradnék mellette". Ne hagyd magad, igenis jogod van azokhoz a dolgokhoz, amit saját privilégiumnak tart. Javasold, hogy tartsatok szünetet, ne találkozzatok, kommunikáljatok egy darabig, hátha magába száll.

Magadnak pedig tedd fel a kérdést, hogy tényleg szereted-e őt.

2008. dec. 19. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Elment a józan eszed, hogy egy ilyen kapcsolatban benne vagy? Te mindent megteszel ő pedig semmit. Lépj ki de sürgősen, mert ebben a dologban a barátod felől semmi részrehajlás sincs feléd.
2008. dec. 19. 13:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy nem szeret. Pontosan az a baj, hogy nagyon megköt, nagyon ragaszkodna hozzám, neki jól esne ha minden percemet vele tölteném, őt nem zavarná ha sosem kéne barátokkal találkozni, mindig csak ketten lennénk...és ez az amit nem tartok jónak...valahol én avgyok a hibás hogy a kapcs. elején nem álltam a sarkamra, mert kicsit úgyérzem elkéstem ezzel:( én igen, szeretem ezt a srácot, ő az életem, csak utálom hogy "megkötne" ha tudna...
2008. dec. 19. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok, Te ezt írtad: "ő másfél órákat késhet én fogjam be..."

Ez számomra nem éppen azt jelenti, hogy ő annyira de nagyon szeret Téged, hogy úgymond "megköt". Ez inkább már elnézést, "szarik rá".

Azt írtuk eddig, összegezve: a kapcsolatotok nem az egyenlőségen alapszik, a párod nem megköt, hanem birtokol, a tulajdona vagy, ő azt tesz amit akar, Te meg tedd azt, amit ő akar. Ha Neked ez a szerelem, nagyon sajnállak.

Mi segíteni próbáltunk.

2008. dec. 19. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem próbáld megbeszélni vele,hogy ez neked így nem jó.

ha nem érti meg,akkor onnantól teis tudod..

2008. dec. 19. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Azért igy fogalamaztam mert eléggé kivoltam...

Tegnap megbeszéltük, ő bocsánatot kért.

tudom hogy szeret mert bebizonyitotta már. csak néha úgy viselkedik mint egy kisgyerek:(

kösz a válaszokat

2008. dec. 20. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!