Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi problémáink vannak, amik elefántra dagadnak. Lassan nem birom már, pedig szeretem a páromat, mit tegyek?
Másfél éve vagyunk együtt...Ő 19 én 18 vagyok
Ő mindent elvár tőlem olyan szinten hogy mindig legyek pontos, mindig mindent úgy csinálok ahogy szeretné. ha úgy van nem megyek el egy szülinapra, vagy sétálni, vagy bárhova a barátnőimmel mert ő nem szeretné...vagy bármi ilyen...viszont forditva nem működnek a dolgok, ő másfél órákat késhet én fogjam be..."Megköt" pedig már kértem hogy ne tegye, mert úgy nem vagyok boldog:( én szeretem és ő is nagyon, és tudom hogy hülyeség ez amin veszekszünk, de sokat sirok miatta:( mit tegyek?
Szia!
Édesanyám mindig azt mondta, a férfiak olyanok a kapcsolatban, mintha langyos pocsolyában lubickolnának. Nekik így jó. Amíg nem lesz zavaros a víz, nem fognak változni.
Ha a párod biztosnak érzi a pozícióját, amíg teszem azt "fenyegeted" a szakítással, nem fog semmit sem másképp csinálni. Nem érti, ez neked miért rossz, hiszen ő remekül érzi magát! Ez valamilyen szinten természetes, ha viszont szeretünk valakit, tekintettel vagyunk az érzéseire, kívánságaira. Ez a fiú nagy valószínűséggel kihasznál Téged, kapcsolatotok számára amolyan "hát jól érzem magam vele, miért ne maradnék mellette". Ne hagyd magad, igenis jogod van azokhoz a dolgokhoz, amit saját privilégiumnak tart. Javasold, hogy tartsatok szünetet, ne találkozzatok, kommunikáljatok egy darabig, hátha magába száll.
Magadnak pedig tedd fel a kérdést, hogy tényleg szereted-e őt.
Második vagyok, Te ezt írtad: "ő másfél órákat késhet én fogjam be..."
Ez számomra nem éppen azt jelenti, hogy ő annyira de nagyon szeret Téged, hogy úgymond "megköt". Ez inkább már elnézést, "szarik rá".
Azt írtuk eddig, összegezve: a kapcsolatotok nem az egyenlőségen alapszik, a párod nem megköt, hanem birtokol, a tulajdona vagy, ő azt tesz amit akar, Te meg tedd azt, amit ő akar. Ha Neked ez a szerelem, nagyon sajnállak.
Mi segíteni próbáltunk.
szerintem próbáld megbeszélni vele,hogy ez neked így nem jó.
ha nem érti meg,akkor onnantól teis tudod..
Azért igy fogalamaztam mert eléggé kivoltam...
Tegnap megbeszéltük, ő bocsánatot kért.
tudom hogy szeret mert bebizonyitotta már. csak néha úgy viselkedik mint egy kisgyerek:(
kösz a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!