Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog szólni a környezetem, ha egy félig cigány pasival jövök össze?
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:20
Egyetértek...
Ne haragudj, hogy ezt mondjuk..De gondold át!!! A cigány az cigány marad, a vér nem válik vízzé.Látszólag lehet rendes ember, de minden cigányban alapvetően van valami. Valami, amit mi magyarok nem igazán tudunk megérteni, felfogni. Van bennük alapvetően egyfajta agresszió, ami előbb utóbb felszínre tör, akármennyire is rejtegeti.
Sajnos egyre többen vannak. Én egyáltalán nem tudnám elképzelni az életem egy cigánnyal. Kérlek, gondold át, ne okozz csalódást bár te a népednek!
Drága kocsi és sok pénz...
Azért kíváncsi lennék összejönnél e vele, ha ez a két dolog nem lenne és segélyből élne :)
Tiszta szivembol elitellek, szanalmas ember vagy, oszinten mondom. Es nem azert, mert azon gondolkodsz cigany-nemcigany, en is elgondolkodnek rajta, hogy osszejojjek e vele, de szerintem neked egyaltalan nem valo, meg akkor sem, ha normalis. Olyan felszines lany vagy, hogy az hihetetlen. Eloszor is, fujoltal, mikor a baratnod egy cigany fiuval jart? Uristen, hanyeves vagy, 10? Az en baratnom is jart, mondtam neki, hogy vigyazzon, ismerje meg eloszor jol - es ebbol megertette, hogy aggodom erte. De FUJOLNI...
"Latszik rajta hogy van penze, draga kocsija van"
Jahogy igen... Ha nem lenne penze, de ugyanilyen illedelmes, humoros, kedves ember lenne, akkor mar kevesbe jonne be, mi?
Jezusom, szanalmas vagy komolyan mondom. Keress magadnak valami onbizalomtol duzzado kant, aki megdug, meg penzel, es mindenkinek megfelel korulotted. Tuti nagyon boldogok lesztek!
Mint már előttem is sokan írták, a cigány az cigány. Egy darabig tudják titkolni az agressziót,a sumákságot, a butaságot, de aztán...
Szerintem csak egyszer nézz meg egy másik férfit az utcán egyből eltöri a bordádat, aztán meg majd felcsinál, és otthon fog tartani, nehogy más rádvethesse a szemét.
Amúgy meg még nem láttam "rendes" cigányt.
Lehet, hogy csak te vagy rossz emberismerő, és egy két szép szó, és máris mindent elhiszel amit el akar veled hitetni.
Ha véletlen meg szakítani akarsz majd, akkor évekig utánad fog járni ( vagy bemegy éjjel hozzád a tékába, és késsel fenyeget mint bnőmet).
Áhhh.... tudod mit, te tudod, de hogy apád szájbaver az tuti
21L
19:25 vagyok
Én apám is biztosan kiverné belőlem a szart is, pedig életében még csak hangosan sem szólt hozzám, soha nem szólt bele a pasi ügyeimbe, de ha egy cigánnyal állítanék haza az biztos, hogy a házba se engednének többet, és anyámmal együtt köpnének szemen a kapuba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!