Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan döntsek? És hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek? És hogyan reagálna erre a környezetem? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

19/L vagyok és múlt hétvégére kaptam egy meghívást éjszakai fürdőzésre, pecázásra és elmentem. Azt hittem, hogy csak a haverok lesznek, de hoztak néhány új embert is. Volt is egy pasi, aki nagyon megtetszett kb 25-nek nézett ki. Láttam rajta, hogy én is bejövök neki, s rám is mozdult. Egész hétvégén együtt voltunk, de nem feküdtünk le egymással. Majd vasárnap este kiderült, hogy ő 34 éves. Akkor kicsit behúztam a féket, hogy éreztessem vele, hogy ennyi volt. Viszon ma felhívott, próbáltam úgy tenni, mintha nekem a hétvége nem jelentett volna semmit, s mintha közömbös lenne nekem ő is. Erre fél óra múlva beállított, hogy ő nem ezt érzi rajtam, meg hogy tudja, hogy nagyon odavagyok érte(ami igaz is), csak nem érti, hogy akkor miért rázom le, biztosan valaki le akar beszélni róla...

Nem tudom, hogy mit csináljak, nagyon oda vagyok ezért a pasiért. Tényleg azt érzem, hogy ő a tökéletes pasi számomra, de nem tudom hogyan reagálna a környezetem ill mit szólnának a szüleim. Eddigi kapcsolataimban max 10 év volt a korkülönbség...

Segítsetek légyszi a döntésben!!! Előre is köszi!!!

2010. jún. 14. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Majd ő megdönt téged jól. A babája leszel jól.
2010. jún. 14. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezután majd 15 lesz a max korkülönbség!
2010. jún. 14. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ne tedd

nem akar mást, csak a macájának kellesz

rádmozdult, a hétvégén 1ütt voltatok...

gondolj bele milyen tapadós, milyen "udvariatlan"

34 éves 15 év korkülönbség

ezt ő is tudja, tudja hogy a külvilág rossz szemmel nézné, és meg akarna óvni téged attól, hogy kihasználjon

szerintem a fiatalságod ne rá pazarold

neki lassan család kell, gyerekek, négy év múlva már biztos megállapodik...úgy hogy gyereke is lesz minimum az anya hasában

te meg akkor mennyi leszel ???19+4=23

kb akkorra lesz/lehet egy diplomád...

még előtted az élet, nem gondolnám, hogy gyereket kéne szülnöd neki

és ez még a jobbik eset, ha addig veled marad

gondold el neki milyen jó, hogy egy 19 éves kiscsajt megdönt*öget...

2010. jún. 14. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Egy újabb lúzer, aki sajnos viseli a "férfi" jelzöt. Az ilyen ember nem találja a korosztályában a helyét, pedig vannak 30 évesen is gyönyörü nök, meghazudtolják sok huszonévest is. Nem tartanám semmiképpen sem, komoly és megfontolt embernek.
2010. jún. 14. 19:39
 5/10 anonim válasza:
szerintem hagyd a fenébe egy idő után elfelejted. neked az tetszik benne hogy érett. de ha az lenne akkor lenne annyi esze hogy nem kezd ki 19 éves lányokkal. és szerintem a szüleid nagyon fognak benned csalódni ha 15 évvel idősebb pasit hozol a házhoz. én azt javaslom hogy felejtsd el de te tudod nem az én életemet teszed tönkre.
2010. jún. 14. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem is a korkülönbséggel van a bajom ( mert végülis elképzelhető, hogy ő meg 25-nek nézett téged ) inkább azzal, hogy egy 34 éves férfi miért jár el 20 évesekkel hétvégézni...? valahogy nem stimmel, neki már nem itt kellene tartania! Persze nem akarok ítélkezni, elvégre te voltál vele, te láttad hogyan viszonyul a világhoz, stb... Egyébként nem akkora katasztrófa az a 15 év, inkább a lehetőségeket nem látom ebben a kapcsolatban.
2010. jún. 16. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon, nagyon, NAGYON idióta döntés lenne összejönni vele... Igen, lehet, hogy ő a tökéletes pasi számodra, de ennek az esélye elenyésző, a valószínűbb, hogy jól meg akar kettyinteni egy fiatal "kiscsajt", aztán jónapot... Nem az a lényeg, hogy mások mit mondanak, ebbe magad miatt nem mehetsz bele. Szinte biztos, hogy csak kihasználnak...

23F

2010. jún. 16. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanebben a szituban vagyok, csak épp a másik oldalról... egy 20 éves lány tetszett meg, aki 13 évvel fiatalabb tőlem. Annyi különbséggel hogy én nem jövök be neki :D Nem akartam, nem terveztem, még csak nem is foglalkoztam vele, mégis jött és letaglózott de keményen, és lassan már a falra mászom ettől, mert nem tudok szabadulni az érzéstől. Maga a 13 év nem zavarna, környezetemben is van akik között 15 év van, ám más dolog igen. Akárhogy is van, de más az értékrendünk. Mint előttem is írták, én is úgy vagyok már, hogy család-gyerek-komoly kapcsolat kell.

És mindaz ellenére, hogy elég rendesen belezúgtam ebbe a lányba és hasonlóképpen érzek mint amit te írtál, de józan fejjel gondolva azt kell mondjam, és ne haragudj meg érte, de 33 évesen egy 19-20 éves lányt nem tudnék igazán elképzelni társnak. Még így sem ahogy én vagyok. Egyszerűen nem tartom elég komolynak és érettnek erre ezt a korosztályt. Vannak kivételek persze, de kevés.

Úgyhogy én is csak azt tudom mondani még ha most magam ellen is beszélek, hogy ez korkülönbség már picit sok, ráadásul 19 évesen. Én is inkább a 27-30 évesek között keresgélek, hátha egyszer ráakadok valakire, aki iránt ugyanazt érzem mint most ez után a lány után.

33/F

2010. jún. 16. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:

18 éves barátnőm összejött egy 31 éves pasival, a gyerek benyalta magát a szülőknél stb utána közölte h kimegy Kínába dolgozni hónapokig hitegette h haza jön. Szakítottak az volt a pasi első dolga h haza jött.....

Magyarul ne tedd meg nem biztos h a szüleid díjazzák, neki család kell neked meg élned kénne, de te tudod mit érzel

2010. jún. 16. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Régebben a barátnőm pont egy ilyen idős pasival jött össze... Jól megvoltak két évig aztán a pasi egyszercsak lelépett az exem spórolt pénzével...
2010. jún. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!