Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetem 80%-a elku*vult . Ti hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
Tökre kész vagyok , mindenki annyira szánalmas !!!! Ugyanolyanok ! Azért mennek nyaralni hogy ott fényképezgesség magukat aztán felnyomják myvip-re! undorítóak ! a fiúkról nemis beszélve ! aki eddig normális volt az is egy rohadt ki ribancz lett! :@ . A legszánalmasabb az amikor egy 80 kilós csajszi feltesz magáráról egy bikinis képet és odaírja hogy "Barbikéé a világ" ... pff .. megőrülök !
17/L
2009. jún. 26. 17:56
1/22 anonim válasza:
Aki myvip-et használ normális nem lehet. :P
2/22 A kérdező kommentje:
hát ja ... nemis vagyok fent . barátnőmén szoktam belépni..
2009. jún. 26. 18:01
3/22 anonim válasza:
"barátnőmén szoktam belépni." Aha persze :D
4/22 A kérdező kommentje:
hát ne hidd el , nem akarom bizonygatni :/ . Egy ideig énis regiszrtálva voltam aztán ráuntam ,két hónap után ujra regisztráltam de aztán töröltem magam megint . amugy meg miért írnám h idegesít ha amugy énis ilyen vagyok ?:/ nemértelek... na mind1 te tudod..
2009. jún. 26. 18:03
5/22 anonim válasza:
én a nagyapáméval szoktam belépni :D mikor még nagypapa punk volt az volt a jó !!! :D
6/22 anonim válasza:
Sajnos a rossz példa ragadós. Mindegyik ezt látja a másiktól és aki csak egy kicsit is befolyásolható az utánozza a többit vagy ezt veszi az etalonnal. Szerintem ne törődj velük vagy csak minimálisan. Mutasd meg, hogy te nem vagy olyan, mint ők és érezd jól magad. Ha mindig azon mérgelődnénk, hogy a környezetünk milyen hülye, akkor lemaradunk az értékesebb dolgokról és rossz lesz a kedvünk.
7/22 A kérdező kommentje:
aha ... vki normális ? senki ? jó akkor lécci ne válaszolgass többet ...
2009. jún. 26. 18:04
8/22 A kérdező kommentje:
18:04 nem neked írtam
2009. jún. 26. 18:05
9/22 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem.A kis csicska 12-16 évesek azt hiszik hogy hűű én aztán de nagykislány meg én aztán hű de nagy csávó vagyok már.Én ezen csak röhögni szoktam, hogyha megnézem egy-egy ilyen pics@nak az adatlapját, és azzal kezdődik az album, hogy:Én 188569232db kép.ja meg maikor azt írják alá a "barcsinők", hogy:jajj szerike pusszancs drága (mintha leszbik lennének).ja meg, írnak ezer darab XD fejet, merthogy az jajj dem ilyen menő.ja meg hulla részegre isszuk magunkat, meg elszívunk egy csomó cigit (ennyi idősen).és ők ettől képzelik magukat nagynak.én azért vagyok a szemükben "csicska" mert 18 évesen még soha nem voltam részeg, nem cigiztem, ja meghogy nem járok rendszeresen "buliba".az ilyen csicska ribäncok nem érnek semmit.ja meg azért vagyok leszólva mert nem 110/F-es mellem van!!mert van ilyen lányismerősöm aki azzal dicsekszik hogy hű neki 13 évesen aztán már mekkora van.( csak azt nemtudja felfogni hogy erről én nem tehetek....)na ennyi
10/22 anonim válasza:
szerintem egy pancser vagy aki másokkal foglalkozik :D Magaddal foglalkozz ,mért vagy akkora idióta ,hogy ilyenekkel foglalkozol ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!