Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetem 80%-a elku*vult . Ti hogy vagytok vele?
Tökre kész vagyok , mindenki annyira szánalmas !!!! Ugyanolyanok ! Azért mennek nyaralni hogy ott fényképezgesség magukat aztán felnyomják myvip-re! undorítóak ! a fiúkról nemis beszélve ! aki eddig normális volt az is egy rohadt ki ribancz lett! :@ . A legszánalmasabb az amikor egy 80 kilós csajszi feltesz magáráról egy bikinis képet és odaírja hogy "Barbikéé a világ" ... pff .. megőrülök !
17/L
Szia!
Én teljesen egyet értek veled!
Annyira undorító,amikor 12-17 éves,de van,hogy még 17 felett is is azt hiszik magukról,hogy ők szépek,okosan és,hogy mindenki őket isteníti!
A vipeken én is szoktam csodálkozni,hogy a szülők hogy engedhetik meg a 12 éves lányuknak,hogy olyan cuccokban járjanak meg hasonlókat!
Azt nagyon "bírom"még,amikor egy képükhöz írnak vagy 100 kommentárt,hogy jaj civem de cépike vagy meg hogy jaj de cukkih a racid meg hasonlókat...hát én ezektől a falra mászok!Olyan irritáló,amikor az sz betűt c vel helyettesítik meg az efféle baromságok!
Az egyik válaszoló írta,hogy van az az eset,amikor a nagy 80kg os csajok felraknak magukról fürdőruhás képeket és odaírják,hogy Barbie mag hogy nem aranyos?
Hát az ilyen képektől hányni tudnék,nem még hogy aranyos
!
Nem tudom,hogy ezekből a mű kislánykákból mi lesz meg azt sem,hogy a világ hova romlik még,de semmi jót nem remélek!
Üdv!
ha ennyire zavar a myvip, akkor minek járkálsz fel, én is tag vagyok, mégis normális vagyok, nem rakok fel magamról k.rvás képeket
de mondjuk annyiban egyetértek, hogy sok 12-18 éves (illetve más korosztály is) olyan képeket raknak fel magukról amikkel simán vissza lehet élni, aztán meg csodálkoznak hogy érdekes dolgokat írkálnak a képek alá, illetve megerőszakolják...
mellesleg a stílusodból te is hasonló lehetsz, már ne is haragudj, de aki ilyen "gyakorisággal" használja a szánalmas szót meg társait, az se különb, úgyhoy előbb magad körül nézz szét, aztán pampogj másokról
tapasztalotból írom mielőtt valaki beszólna...
az előző vagyok
nem azon akadtak ki a többiek, hogy ez nem tetszik neked, hanem azon, hogy ennyire kivagy tőle, foglalkozol azokkal a kis p.csákkal, ne zavarjon, örülj neki hogy más vagy, nem vagy átlagember
Szerintem ez mindenhol nagy probléma. Hihetetlen nagyot fordult a világ. És az a szörnyű, hogy valóban egyre többen állnak be a sorba, még olyanok is, akik maguk is elítélték ezt a fajta "viselkedést".
Nekem nem azzal van problémám, hogy egyre több lány szőke, iszonyatosan festik magukat, ku*ásan öltözködnek és teljesen műek. (Bár ezt is gusztustalannak tartom. Attól, hogy valaki szőke, még lehet szép. És sokan szépek, csak elcsúfítják magukat.) Nekem azzal van bajom, ahogy emellé viselkednek. Természetesen csak azt veszik emberszámba, akik hozzájuk hasonlóan viselkedik. Legalábbis ez a mi osztályunkban így van. Aki nem hordja úgy a csípőgatyáját, hogy fél méterre kilóg a tangája, és nem hagyja, hogy az osztály 12 fiúja ölelgesse és fogdossa, az természetesen csak egy unalmas gáz csaj lehet. Meg hát az is milyen már, hogy egy 2 éve tartó kapcsolatom van, ő volt az egyetlen ÚGY az életemben és még csak meg sem csaltam.... Az ilyenekkel nem is beszélgetnek, kibeszélik a hátuk mögött, de természetesen a szemembe nem mondanák meg. Ha akkor röhögünk, amikor ők nem röhögnek, akkor mi szánalmas unalmas nép vagyunk, mert hát az nem is vicces...
Az a baj, hogy általában nem veszik észre a valódi értékeket, csak felszínesek, és látszatra ítélnek. Én a barátaimat nem azért szeretem, mert barnák/feketék/vörösek és nem azért, mert csinosak... Hanem azért, mert sok mindent átéltünk már együtt, meg tudjuk beszélni és oldani a problémáinkat, ha baj van számíthatnak rám. Pl. nem fogom otthagyni azt a barátnőmet, aki totál részeg és széthányja magát azért, hogy lelépjek a 50. pasival is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!