Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetem 80%-a elku*vult . Ti hogy vagytok vele?
Tökre kész vagyok , mindenki annyira szánalmas !!!! Ugyanolyanok ! Azért mennek nyaralni hogy ott fényképezgesség magukat aztán felnyomják myvip-re! undorítóak ! a fiúkról nemis beszélve ! aki eddig normális volt az is egy rohadt ki ribancz lett! :@ . A legszánalmasabb az amikor egy 80 kilós csajszi feltesz magáráról egy bikinis képet és odaírja hogy "Barbikéé a világ" ... pff .. megőrülök !
17/L
Valóban vannak ilyen lányok, sőt szerintem nagyon sok ilyen lány van.
Én 15 éves vagyok és nekem is vannak ilyen oldalakon fenn képeim és igen is a barátnőim írnak alá olyat, hogy "jó kép. szép vagy. szeri. pusszi" stb. Nem értem neked ez mért rossz? Ne foglalkozz velük. Éld a saját életed és hogy mi lesz velük később ne érdekeljen. Szerintem ők se kötnek bele a te életstílusodba, a sajátjukéval foglalkoznak. Lehet hogy nem tetszik a véleményem, de ahogyan te leírtad az "olyan" lányokat, hááát kicsit sablonozás volt szerintem :S
Ismerek olyan lányokat is, akik azért fikázzák azokat a társaikat, akiket te leírtál, mert valahol a lelkük mélyén ők is arra az életre vágynak. Lehet hülyén hangzik, de ezt gondolom.
Én nem cigizek, ritkán iszok és nem vagyok 80 kilós, bikiniben pózolós csaj, mégis persze, ha elmegyek valahova barátnőimmel, és csinálunk képeket felrakom ezekre az oldalakra (de nem myvip-re mert az szerintem elég ratyi)és igenis írnak rá a barátnőim! . Ha nem tetszik szerintem inkább ne nézegesd őket, csak magadat idegesíted fel. Lehet lepontozni ;) nem nagyon igat :D
Én is feltöltöm a képeimet, és én myvipre, csak nekem az a problémám, hogy nincs aki megnézze :(
DENZ 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!