Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak, hogy h. bátortalanok, ha ismerkedésről van szó?
Mert nem nézek abba a ventilátorba ami csak sz@rt hordott a pofámba.
A nők meg csak sírjanak a gyökerek miatt ha állandóan őket választják.
34 ffi
Azt hiszem az 5. kategóriába tartozom én is, bár se csúnya se ilyesmi nem vagyok, csak baromi elvont, de ennek ellenére voltak nőim (csak hát egyik se tartott sokáig), szóval ez sem ilyen egyszerű.
Amúgy a nőkkel kapcsolatban egyet nem értek: mindig azt hallom, hogy a pasijuk ne legyen átlagos, ne legyen szürke egér, stb.....akkor az elvontabb vagy extrémebb fazonok miért nem nyerők? Hiszen aki elvont vagy extrém az tuti h nem szürkeegér és nem átlagos!
Vagy mos akkor hogy van ez? Legyen valaki átlagos, de mégse legyen átlagos? Tényleg nem értem....
Szerintem azért bátortalanok a Férfiak, mert sok Nö irreálisan magas elvárásokat támaszt egy Férfival szemben és ha ennek nem felel meg a jópofa, akkor nem éppen kulturált módon adják a tudtára.
Tölem megkérdezte egy lány, hogy mi a szakmám, mondtam, hogy autószerelö vagyok..... itt félbeszakított, hogy "Én egy egyszerü szakmunkással nem ismerkedek" mondtam, hogy nem fejeztem be és folytattam, hogy: autószerelö akinek saját vállalkozása van és gépészméröki karon végzös.
Szerined szimpatikusabb lettem?? Igeeeen.
Legyen bátorságom vagy nem is inkább kedvem ismerkedni, amikor ezt kapom mindenhonnan, csak más körítéssel?!
"Engem nem érdekelnek a külsőségek és a pénz."
Dehogynem. Minden nőt csak ezek érdekelnek. Ezért vagyunk bátortalanok mi, csúnya és csóró férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!