Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok el neki, hogy szeretitek és vissza akarjátok kapni?
Van egy fiú, akivel 1 évig jártam. pár hónapja lett vége, mert megbántottam. még mindig nagyon szeretem, de ő azóta nem beszél velem. de látom rajta, ahogy rámnéz, hogy igazából csak haragszik, és nem akar újra csalódni. viszont én szerelmes vagyok belé, és mindent megbántam, főleg, hogy szakítottam vele. azóta minden nap rá gondolok, majdnem minden nap látom, és ha elmegy mellettem remeg a gyomrom és hevesebben ver a szívem...
szóval ezt el akarom neki mondani, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá. kérlek segítsetek!!! nem bírom nélküle :(
16/L
az első pasim 2 hónap után szakított velem, de még aznap megbánta és kibékültünk :D
az kb így zajlott: edzésünk volt és miután vége lett én haza indultam. ő jött utánam, megállított és mondta, hogy nagyon megbánta, hogy szakított és nem akarja, hogy vége legyen, mert szeret. én erre azt mondtam, hogy "ha egyszer azt mondtad, hogy vége akkor úgy is legyen" és elindultam, de ő visszahúzott és meg akart csókolni, de én nem hagytam, aztán újrapróbálkozott és akkor már visszacsókoltam :) aztán még együtt voltunk 2 hónapig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!