Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondanátok el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanátok el neki, hogy szeretitek és vissza akarjátok kapni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel 1 évig jártam. pár hónapja lett vége, mert megbántottam. még mindig nagyon szeretem, de ő azóta nem beszél velem. de látom rajta, ahogy rámnéz, hogy igazából csak haragszik, és nem akar újra csalódni. viszont én szerelmes vagyok belé, és mindent megbántam, főleg, hogy szakítottam vele. azóta minden nap rá gondolok, majdnem minden nap látom, és ha elmegy mellettem remeg a gyomrom és hevesebben ver a szívem...

szóval ezt el akarom neki mondani, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá. kérlek segítsetek!!! nem bírom nélküle :(

16/L

2011. máj. 27. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
"Szia. Megbántam hogy szakítottam veled még mindig szeretlek.Kérlek Bocsáss meg nekem."
2011. máj. 27. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy mit mondjak. csak hogyan csináljam? hívjam el valahová? vagy állítsak oda a lakásához, hogy mégjobban érezze, fontos nekem?
2011. máj. 27. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Akar hazban akar tombhazban lakik felhivod vagy irsz neki egy uzenetet hogy mennyen ki a haz ele es elmondod neki. es kesz! ennyi :) szerintem ez tuti otlet sminthogy neten vagy sms ben vagy telefonon mondd el amit akarsz
2011. máj. 27. 22:47
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi :) de szerinted nem fogja azt mondani, hogy "nem megyek, mert nem akarok beszélni veled"?
2011. máj. 27. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:

az első pasim 2 hónap után szakított velem, de még aznap megbánta és kibékültünk :D

az kb így zajlott: edzésünk volt és miután vége lett én haza indultam. ő jött utánam, megállított és mondta, hogy nagyon megbánta, hogy szakított és nem akarja, hogy vége legyen, mert szeret. én erre azt mondtam, hogy "ha egyszer azt mondtad, hogy vége akkor úgy is legyen" és elindultam, de ő visszahúzott és meg akart csókolni, de én nem hagytam, aztán újrapróbálkozott és akkor már visszacsókoltam :) aztán még együtt voltunk 2 hónapig :)

2011. máj. 27. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
velünk is volt ilyen, aztán még 6 hónapig együtt voltunk :D
2011. máj. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!