Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk miert akarjatok az analt?
Hát én például nem akarom az anált. Semmilyen formában. De attól még egyáltalán nem lesz bisex valaki, hogy szereti a barátnőjével az anált.
És ennyi erővel nővel csókolózni is majdnem ugyanolyan, mint pasival......
Én próbálok diplomatikus lenni, mert a pénisz szerintem sem oda hátra való, van annak egy jó kis luk elől, oda kell dugdosni. Popsiba szerintem 1) visszataszító 2) természetellenes 3) meglehetősen fertőzésveszélyes.
DE abban viszont igazat adok az előttem íróknak, hogy nem igaz, hogy fenék és fenék közt nincs különbség. Az egyik női, a másik férfi, két külön nemről beszélünk. Ennyi erővel neked a legjobb barátnőd is jó, ha felcsatol magára egy műpéniszt? Végülis ez is farok, meg az is farok, nem igaz? Azért a helyedben én egy kicsit csiszolnék még ezen az állításon, kedves kérdező.
Amúgy meg nem mindegy, hogy ki mit hová szeret dugni? Az ő kapcsolatuk, rájuk tartozik. Te mit foglalkozol mások szexuális életével? Neked nem kell engedned az anált, ha nem szereted. Én sem engedem, mert én sem szeretem. Ennyi. Vannak olyan férfiak is a földön, akik túlélik, ha csak az elülső járatba furkálódhat a kukacuk, nem kell ebből ekkora drámát csinálni, és kapásból lebu.zizni mindenkit, aki egy kicsit kíváncsibb természet és az anált is ki szeretné próbálni.
Uff, én beszéltem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!