Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki, ha még nem volt barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha még nem volt barátom? 19/L

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy nagyon jól kiismerem az embereket, és még egyik fiún/férfin sem láttam hogy szexnél többet akart volna tőlem.
2011. máj. 27. 15:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Más lehet ott a háttérben,egy párkapcsolat alapja a jó szex.

Te nem így gondolod?

2011. máj. 27. 15:16
 12/23 A kérdező kommentje:
abszolút barátságos vagyok. itt nem a szexről van szó,szexelni szoktam. akikről írtam, azok, akik "hűűű de nagyon járni akarnak velem", de tudom hogy csak szexelni akarnak. én meg nem akarok ilyen emberekkel párkapcsolatban lenni. magyarul eddigi életemben mindenki csak megdugni akart álszöveggel. ja és nem ezekkel az emberekkel szoktam szexelni.
2011. máj. 27. 15:17
 13/23 anonim ***** válasza:

Babám te még csak álmodozol a szexről.

De álmodozz csak!

2011. máj. 27. 15:20
 14/23 A kérdező kommentje:
babád? attól hogy anonímusz vagy, még nem kéne ilyen lekezelőnek lenned :/
2011. máj. 27. 15:22
 15/23 anonim ***** válasza:

Hűha elég ellenmondásos vagy!Akik dugnak azok mit akarnak ha nem a szexet?

Picinyem neked más gondjaid vannak.

2011. máj. 27. 15:22
 16/23 A kérdező kommentje:
kicsikém!(15:22) nem értem a problémádat
2011. máj. 27. 15:27
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Alapjaraton mindenki a szexre van beallitva, ferfi is, meg no is. Nincs kulonbseg, ez a "vegcel", amit a termeszetbol adodoan akarunk a fajfenntartas vegett.

Ha valaki tobbet akar ennel akkor az a szemelyisegebol adodik, nem pedig a nemtol. Szazalekben mondjuk igy nez ki: kb a vilag 90% a "normalis" aki csak erre gondol (az, hogy ez most pozitiv vagy negativ mindenki dontse el sajat maga), 8% erzelmi szinten akar is valami, a maradek 2% pedig kozombos a szex irant (aszexualis).

Viszont ha mar cikisegrol beszelunk, szvsz akkor inkabb cikibb az, hogy mindenkivel hebe-hoba lefekszel, csak azert, hogy kielegitsd magad, mint sem baratod legyen. Illetve elegge nagy a valoszinuseg arra, hogy tul nagyok az igenyeid, es csak azzal kavarsz aki csak dugni akar.

2011. máj. 27. 15:44
 18/23 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:09

Én veled egyidős vagyok, de határozottan állítom, hogy nem lehet nagyon jó emberismerő egy 19 éves fiatal felnőtt."

Nem tudom, hogy honnan szedted ezt a hülyeséget...

2011. máj. 27. 16:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát én ezt azért elég nehezen hiszem el,hogy eddig mindig csak olyan emberek közeledtek feléd,akik csak a szexre mentek.Lehet mégsem vagy olyan jó emberismerő..vagy inkább túl kritikus és semmi se jó neked.
2011. máj. 27. 16:50
 20/23 A kérdező kommentje:

én szeretnék barátot, és az nagy igény hogy legalább kedveljen, ne csak a pinám keljen neki?

ezt nem csak úgy mondom, mindegyikről kiderült utólag eléggé nyilvánvalóan, hogy csak szexet akartak. amivel nem is lenne gond, csak ne mondja már azt hogy szeret meg járni akar velem stb.bocs hogy nem vagyok egy hülye liba aki bedől ennek... ezért nem volt még barátom. amugy semmiféle más igényem sincsen, elképzelésem sincsen milyen egy párkapcsolat

2011. máj. 27. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!