Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha még nem volt barátom? 19/L
Az, ásd el magad!
Kérlek ne kérdezzetek már ekkora hülyeségeket.
2011. máj. 27. 15:07
2011. máj. 27. 15:09
Nem. Sőt te vagy a jobb, hogy így gondolkodsz! Légy erre büszke, és csak azzal állj le, akiről igazán azt tartod, hogy érdemes vele. Mert csak felesleges fájdalmakat okozol magadnak.
Sajnos tapasztalatból beszélek.
20/F
Én veled egyidős vagyok, de határozottan állítom, hogy nem lehet nagyon jó emberismerő egy 19 éves fiatal felnőtt.
5/23 anonim válasza:
Dehogyis ciki. Miért lenne az? Viszont ha annak tartod gondolj úgy bele hogy jobb lenne ha egy olyan lány lennél akinek hetente , hónaponta más fiúval jár (ne vegye senki magára). És ha nagyon jól kiismered az embereket akkor egy idő után úgyis megtalálod a hozzád való fiút (,,igazit " )
akkor szexelj velük, aztán lehet hogy több is lesz belőle mert a szex is fontos egy párkapcsolatban ;) és szerintem teis tudod élvezni a szexet :)
2011. máj. 27. 15:10
Nem azért de miért kell a szexből ekkora ügyet csinálni?
Már nem vagy kis 13 éves. Neked is jó lesz, nem csak neki.
Másképp meg elég nehéz emberi kapcsolatokat építeni.
Továbbá mindíg te döntöd el, hogy mit adsz meg, és mit nem valakinek, hiába akar ő akármit, azért még nem kell feltétlenül elhajtani. Csak azon a szinten tartani, amennyire ő is tart téged, azt meg úgyis észreveszed, ha komolyabbra fordul, mert minden változik az idő múlásával.
Szerintem legyél barátságos mindenkivel, ennyi a titka.
2011. máj. 27. 15:11
8/23 A kérdező kommentje:
miért is nem lehetek jó emberismerő? ha te nem akkor más sem, vagy mi? :D
A férfiak(mindegy,hogy mennyi idősek)szexet akarnak elsősorban.Ez természetes,ezért nem halt még ki az emberiség.De a helyén kell kezelni a dolgokat.A jó hozzáállás,hogy tisztában vagyunk vele,mi is akarjuk,csak nem mindegy,hogy kivel.Tehát a fiúnak meg kell felelnie.
2011. máj. 27. 15:13
És igen, IGEN, nyertél!!! Te vagy a tízezredik aki ezt kérdezi! A nyereményed hat talicska aprómajom és egy használati utasítás hozzá.
2011. máj. 27. 15:15
Kapcsolódó kérdések: