Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy 14 évesen még sosem volt barátom?
Figyelt kérdés
A mai világban már az ovisok is 'járnak' egymással. Ciki, hogy ennyi idősen még nem voltam senkivel?2011. ápr. 6. 17:53
2/16 anonim válasza:
én 17 évesen sem voltam még senkvel
3/16 anonim válasza:
Nem nem az, csak az ciki amit te annak érzel. Egyébként meg nem kötelező a mások hülyeségét követni.
4/16 anonim válasza:
16 vagyok, és soha nem volt egyetlen barátnőm se...:(
6/16 anonim válasza:
ciki hogy 20éves leszek és nem volt még barátnőm aztán ha ciki ki a fenét érdekel:D
20F
7/16 anonim válasza:
18 vagyok és még szűz. Mond ez valamit?:)
8/16 anonim válasza:
Ugyan ne beszélj butaságokat!
Dehogy is ciki.
Az a ciki aki 11-12 évesen a 4.-5. barátjával/barátnőjével van.
Nekem pl:17 éves koromig nem volt senkim nem kell aggódni mindennek eljön a maga ideje.
9/16 anonim válasza:
szerintem is ertekelendo , hogy meg nem volt
szerintem varjal vele meg vagy 3-4 evet mig belefogsz egy kapcsoaltba :)
22f
10/16 anonim válasza:
24 és nem volt még senkim. Nyertem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!