Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátom más csajok képeit "lájkolja". Jogos?
Tőlem nézegetheti más csajok képeit, nyilván. De miért kell a tudtukra adnia, hogy bejönnek neki?! Idegesítő számomra...
másfél éve vagyunk együtt, 21 éves pár vagyunk
A facebook igen is káros és idegesítő. Sok gyökér társkeresőnek használja. Olyanok, akik valószínűleg a való életben a csajomhoz hozzá se mernének szólni. Az interneten vadászó retardált hulladékok azt sem veszik figyelembe, hogy
KAPCSOLATBAN van. Pedig oda van írva. Nem tisztelik meg azzal a másik embert, hogy nem nyomulnak olyanra, aki kapcsolatban van. De persze ez is csak a facebookon lehetséges. A való életben még soha senki nem próbált, nem mert rányomulni a nőmre úgy, hogy tudta, hogy vagyok neki. Ugyan is ahhoz már vállalni kéne a kockázatot, hogy esetleg valahol összefutunk és mondjuk átütöm az arcát. De a f@szbookon ott nincs kockázat. Lehet gyökérkedni, gerincteleneskedni határtalanul. De már nem vagyunk fönt hála az égnek. Úgy hogy bekaphatják...
Jelenlegi kiszemeltem (még nem jöttünk össze, remélem sikerül hamarosan) 4 hónapja szakított a barátjával akivel 3 évig voltak együtt. A csaj mai napig lájkolgatja a srác bejegyzéseit, ír alájuk, stb. Néhány másik sráccal is ugyanez a helyzet. Nem mondom, hogy zavaró, inkább különös. Az is lehet, hogy csak én vagyok üldözési mániás, hogy egyáltalán foglalkozom ezzel a lájkolgatós baromsággal.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!