Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátom más csajok képeit "lájkolja". Jogos?
Figyelt kérdés
Tőlem nézegetheti más csajok képeit, nyilván. De miért kell a tudtukra adnia, hogy bejönnek neki?! Idegesítő számomra...
másfél éve vagyunk együtt, 21 éves pár vagyunk
2011. máj. 27. 12:56
1/29 napietus válasza:
nem jogos, gáz. én is lájkolom ismerős pasik képeit, férjem is ismerős lányokét, asszonyokét, ha jó a kép, vagy egy örömteli eseményen készült.
két éve házasok vagyunk, nemcsak "járunk", de a fejemben nem fordult meg, hogy ezért akér mérges is lehetnék...
2/29 anonim válasza:
Hűséget fogadtam,nem vakságot!:)
3/29 anonim válasza:
Tudat alatt ilyesmi mindig zavaró. De jó esetben ez csak olyan "miért nem vagyok neki elég?" kérdés. Ne zavarjon. Ne foglalkozz vele. Amit csinál, az csak játék.
5/29 anonim válasza:
Töröld magad a Facebookról és megoldódik a problémád.
6/29 anonim válasza:
ha ez zavar téged, gondolkodj el, h tényleg minden oké-e veletek..
7/29 anonim válasza:
Igen, jogos, engem is zavart, és szóvá tettem neki egyre többet veszekedtünk azért mert ott töltött egy csomó időt, majd törölte magát, azzal a feltétellel, hogy én is. Megtettük, és szerencsére mostmár minden oké.
8/29 anonim válasza:
Azért az beteg, hogy egy közösségi oldal (vagy bármilyen internetes oldal) ennyire befolyásolja a kapcsolatotokat.
9/29 anonim válasza:
pfff
örülj neki ha ez a legnagyobb bajotok
10/29 anonim válasza:
A facebook egyértelműen káros a párkapcsolatokra. Ahol ez gondot okoz ott érdemes elgondolkodni, hogy megéri fent maradni rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!