Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, amit ő csinál? Én reagálom túl? Ti mit szólnátok ehhez mit tennétek?
a barátommal néhány hónapja járunk együtt.
Mindig viszek magammal válltáskát ha megyünk valahova. Elöször megkérdezte hogy elrakom-e a teloját, pénztárcáját stb. Mondom persze.
Multkor fogta és magától belerakta a dolgait .... kihuzta az oldalzsebet, és még nekem volt ciki mert benne volt a betét meg a tampon.
Meg Magától kiveszi belőle a cuccait meg a zsebkendőit, amit belerak.
Ez engem eléggé zavar. De nem akarom neki szóvá tenni, mert ez hülyén jönne le, énis hülyén érezném magam.
De komolyan, én se turkálok a cuccai közt, a kocsiba még pl. a kesztyütartóba se szivesen nyulok be... ez engem kicsit zavar.
Már a telefonomat se merem a közelébe hagyni, nem akarom hogy abba is turkáljon, Kb. olyan érzésem van hogy kutakodik.
Értitek? Vagy csak túlreagálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!