Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, amit ő csinál? Én reagálom túl? Ti mit szólnátok ehhez mit tennétek?
a barátommal néhány hónapja járunk együtt.
Mindig viszek magammal válltáskát ha megyünk valahova. Elöször megkérdezte hogy elrakom-e a teloját, pénztárcáját stb. Mondom persze.
Multkor fogta és magától belerakta a dolgait .... kihuzta az oldalzsebet, és még nekem volt ciki mert benne volt a betét meg a tampon.
Meg Magától kiveszi belőle a cuccait meg a zsebkendőit, amit belerak.
Ez engem eléggé zavar. De nem akarom neki szóvá tenni, mert ez hülyén jönne le, énis hülyén érezném magam.
De komolyan, én se turkálok a cuccai közt, a kocsiba még pl. a kesztyütartóba se szivesen nyulok be... ez engem kicsit zavar.
Már a telefonomat se merem a közelébe hagyni, nem akarom hogy abba is turkáljon, Kb. olyan érzésem van hogy kutakodik.
Értitek? Vagy csak túlreagálom?
Sztem jelezd neki, h nem annyira szereted ha turkál a cuccaid között. Mondjuk engem ez nem zavarna ennyire...
Én is állandóan belepakolok az övébe, vagy megkérem h rakja el, mondjuk ha van rá lehetőségem (értsd: hallótávolságon belül van, ébren van) akkor szólok neki h kiveszem jó?
De tényleg furcsa h ez ennyire kiborít.
Mi titkolnivalód van előle?
"És általában ez a nőknek jó érzés."
Frászkarikát.
Ja, most látom hogy az a baj, hogy turkál a táskában.
Szólj neki, én se nyúlok a férjem cuccai közé, ő se nyúl be a táskámba (nem azért mert ciki a tampon).
Engem azt bosszant, hogy nem hozza a sok cuccát ő maga (azért zavar, mert MINDIG így indultunk el eddig, ne az hogy egyszer-egyszer elrakok egy telefont).
Szerintem se reagálod túl, főleg hogy még csak 2 hónapja jártok.
Ha megkért volna a párom, hogy cipeljem a cuccait, vittem volna, de furcsa lett volna, ha pár hónap után nyúlkált volna a táskámban. Csak éppen az én páromnak eszébe sem jutott, hogy én cipeljem az ő cuccait, hanem inkább felajánlott, hogy ő viszi az enyémet. Hát lehet, hogy maradi, de szerintem sokkal kedvesebb, mint nesze asszony, vidd a cuccom...
Mi házasságban sem turkálunk egymás táskájában, ha kell valami, elkérjük vagy betetetjük.
De néma gyereknek anyja sem érti a szavát, mondd meg neki, hogy tartsa tiszteletben, hogy a TE táskád (később: a te leveleid, a te e-mailjeid, a te telefonod stb. - nem tartozik rá, nem azért, mert bármi titkolnivaló van benne, hanem mert a tied.)
Mondjuk szerintem az gáz, hogy szégyelled előtte a tamponjaidat.
Egyetértek az utolsó két válasszal, főleg néhány hónapos együttjárás után.
Mi még 10 év és 2 gyerek után se nyúlkálunk a másik táskájába, vagy csak úgy, hogy pl. szól hogy "kiveszem a táskádból a telefonom", de ez utóbbi is ritka, inkább elkéri.
semmi titkolnivalóm nincs előtte.
de ha már most belenyúl a táskámba a cuccaiért akkor késöbb a telefonomba is turkálni fog? Ha még nem teszi?
De hogyan közöljem vele, hogy zavar? Igy nem akarom hogy "Ne turkálj a táskámba, zavar"
valami enyhe jelzés kéne felé, amiből érti
inkább legyél egyértelmű, a jelzéseket nagyon nem értik...
Amikor rajtakapod, akkor mond neki, h te, mi lenne ha szólnál, és majd én előveszem neked...
Vagy úgy mint az egyik válaszoló, h veszel neki egy táskát, nesze, ebben cipeld a szarjaidat :) csak ezt kicsit finomabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!