Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, amit ő csinál? Én reagálom túl? Ti mit szólnátok ehhez mit tennétek?
a barátommal néhány hónapja járunk együtt.
Mindig viszek magammal válltáskát ha megyünk valahova. Elöször megkérdezte hogy elrakom-e a teloját, pénztárcáját stb. Mondom persze.
Multkor fogta és magától belerakta a dolgait .... kihuzta az oldalzsebet, és még nekem volt ciki mert benne volt a betét meg a tampon.
Meg Magától kiveszi belőle a cuccait meg a zsebkendőit, amit belerak.
Ez engem eléggé zavar. De nem akarom neki szóvá tenni, mert ez hülyén jönne le, énis hülyén érezném magam.
De komolyan, én se turkálok a cuccai közt, a kocsiba még pl. a kesztyütartóba se szivesen nyulok be... ez engem kicsit zavar.
Már a telefonomat se merem a közelébe hagyni, nem akarom hogy abba is turkáljon, Kb. olyan érzésem van hogy kutakodik.
Értitek? Vagy csak túlreagálom?
10:40-es, miről beszélsz? Nem arról volt szó, hogy milyen rossz érzes amikor degeszre kell pakolni egy táskát..Hanem arról, hogy NEM SZERETI HA BELENYÚLNAK A TÁSKÁJÁBA a kérdezőnek..
Persze arról igazad van amit irtál
És kérdező, még csak 2 hónap, lehet h ezért zavar ennyire.
2 hónap még kevés, és elhiszem, hogy zavar téged ha a barátod a táskádban nyúlkál. De ha már ez is gond és nem tudod vele megbeszélni akkor nem sok jövőt jósolok ennek a kapcsolatnak.
Egy kapcsolat lényege, hogy tudjátok megbeszélni a dolgokat ami zavar benneteket, vagy másként gondoljátok az adott dolgokat.
Párommal több mind 1,5 éve vagyok együtt és a mai napig megkéri, hogy tegyem el a telóját és a pénztárcáját (mást soha nem hord magával), de van amikor kiveszi a táskámból. Engem ez nem zavar, és az meg főleg nem zavarna ha meglátná a táskámban a tampont, és? Nő vagyok, ő pedig felnőtt férfi, jól tudja minek kell, szóval....
Valaszd kulon a ket dolgot,latom a telefonos tema izgat.
A taskodbol a sajat cuccat veszi elo,ez nem jelenti automatikusan azt hogy belenezne a telodba is.
Ha zavarna ezt csinalnam.
Mikor beleteszi a taskadba a cuccait akkor mondanam neki,jo,beleteheted csak szolj mikor kered.ez nem serto de eleg celzas arra hogy ha kell neki valami kerje ne vegye el.
Akkor semmiképp se költözz vele össze,ha már ettől is kiborulsz!
Akkor majd az mennyire fog zavarni,hogy ha hozzádszokik belenyúl a hűtőbe és kivesz valamit?stb...áááá
2 hónap után csak nem fognak összeköltözni, és a hűtőjében csak nem tart tampont, amit cikinek érezne.
Sokan túl sokat láttok ebben a dologban.
Szerintem igenis kell egy kis magánszféra, és ezt a másiknak igenis tiszteletben kell tartania.
A tampon, és a betét a kézitáskában egyáltalán nem ciki, ha rátalál a barátod. Szerintem ebben az egészben, amit leírtál, semmi természetellenes nincsen. A táskádba teszi a cuccait: ez valahol az összetartozás jele, én még örülnék is neki.
De ha téged zavar, beszéld meg vele, hogy ne tegye ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!