Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Kérlek olvassátok el (22/L)
Megpróbálom rövidre fogni...
Van egy ismerősöm, annó fél éve egy társkeresőn ismerkedtünk meg.Ő 60km-re lakik tőlem.Megbeszéltük, h mivel nincs közös pont az életünkben így barátok maradunk..Teljesen megértjük egymást, sőt nagyon sokat segített már nekem.Nem rég megejtettük az első talinkat is.Úgy éreztem a szimpátia kölcsönös.No de ezután jön a csavar.Másnap az üzenő falán láttam egy nagyon számot, ami arról szól, h elmúlt a régi érzés és újra beköszöntött a szerelem.Eddig nincs is probléma.No de rákövetkező nap ittas állapotban küldtem neki egy üzenetet, h hiányzik.A válasz az volt hogy próbáljak meg nem rá hanem arra koncentrálni ahol épp vagyok, szóval érezzem jól magam és most egy darabig nélkülöznöm kell.Vissza írtam neki, h miért de nem válaszolt.Írtam neki közösségi oldalon, h megbántottam e valamivel, azt írta vissza h gondolja azért írom ezt mert nem válaszolt nekem,de most egyedül akar lenni és senkivel nem akar beszélni, mert magával kell törődnie és tisztázni a dolgokat.Na és itt jön a kérdés.
Mert személyesen nem értem miről van szó nála.Azt hozzá teszem kb egy éve szakított a bnőjével és még most is nyomasztja egy picit ez.Ha valaki tudna nekem segíteni, hogy mégis mi lehet az oka ennek a hirtelen változásnak, azt megköszönném.Mert nekem az a furcsa h előtte nem volt semmi baja, miután találkoztunk rá két napra egyszercsak bejelenti h gondolkodnia kell..Nem tudom mi zajlik benne és így segíteni sem tudok..Kérlek segítsetek.
Köszönöm a kommented, de h őszinte legyek már magam sem tudom mi van, nem rég írtam neki sms-t h a bnőm összeakar hozni egy barátjával és épp sétálgatunk 3-an, mint látja jól megy a randi hátul kullogok és nézelődök kb:D
erre visszaírta, h vonjam magamra a figyelmét nehogy már ezt is neki kelljen elmondania.. szal most megint ott tartok ahol eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!