Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitévő legyek? Kérlek olvassát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabriell88 kérdése:

Mitévő legyek? Kérlek olvassátok el (22/L)

Figyelt kérdés

Megpróbálom rövidre fogni...

Van egy ismerősöm, annó fél éve egy társkeresőn ismerkedtünk meg.Ő 60km-re lakik tőlem.Megbeszéltük, h mivel nincs közös pont az életünkben így barátok maradunk..Teljesen megértjük egymást, sőt nagyon sokat segített már nekem.Nem rég megejtettük az első talinkat is.Úgy éreztem a szimpátia kölcsönös.No de ezután jön a csavar.Másnap az üzenő falán láttam egy nagyon számot, ami arról szól, h elmúlt a régi érzés és újra beköszöntött a szerelem.Eddig nincs is probléma.No de rákövetkező nap ittas állapotban küldtem neki egy üzenetet, h hiányzik.A válasz az volt hogy próbáljak meg nem rá hanem arra koncentrálni ahol épp vagyok, szóval érezzem jól magam és most egy darabig nélkülöznöm kell.Vissza írtam neki, h miért de nem válaszolt.Írtam neki közösségi oldalon, h megbántottam e valamivel, azt írta vissza h gondolja azért írom ezt mert nem válaszolt nekem,de most egyedül akar lenni és senkivel nem akar beszélni, mert magával kell törődnie és tisztázni a dolgokat.Na és itt jön a kérdés.

Mert személyesen nem értem miről van szó nála.Azt hozzá teszem kb egy éve szakított a bnőjével és még most is nyomasztja egy picit ez.Ha valaki tudna nekem segíteni, hogy mégis mi lehet az oka ennek a hirtelen változásnak, azt megköszönném.Mert nekem az a furcsa h előtte nem volt semmi baja, miután találkoztunk rá két napra egyszercsak bejelenti h gondolkodnia kell..Nem tudom mi zajlik benne és így segíteni sem tudok..Kérlek segítsetek.

2011. máj. 25. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tetszel neki,nagyon is!!Mivel emlitetted,h 60km valaszt el tole es,h megegyeztetek,h baratok maradtok,igy most at kell gondolnia!!Lehet o tobbet akar,de ahogy teis irtad ott az exe akire meg gondol!Csak tisztaznia kell magaban a dolgokat!Most egy darabig ne keresd,vard amig o fog es ha tenyleg jelentesz neki valamit megkeres!!Ja meg annyit megtehetsz,h irsz neki egy uzit,h nemakarod zavarni,csak szeretned ha tudna,h rad szamithat es.....Ez mar tovabb jonni fog magatol!!Ha gondolod megfogadod amit mondtam!!Mert eszre venni,h nemcsak baratknet akarnal kozeledni hozza!:))En szoritok neked!!Ja es persze sok kitartast!:)
2011. máj. 25. 18:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommented, de h őszinte legyek már magam sem tudom mi van, nem rég írtam neki sms-t h a bnőm összeakar hozni egy barátjával és épp sétálgatunk 3-an, mint látja jól megy a randi hátul kullogok és nézelődök kb:D

erre visszaírta, h vonjam magamra a figyelmét nehogy már ezt is neki kelljen elmondania.. szal most megint ott tartok ahol eddig.

2011. máj. 26. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Eleve azt írtad hogy nincs közös pont és csak barátság. (én ezt csak haverságnak nevezném v még annak se) Akkor meg most mi van mit akarsz?
2011. máj. 28. 12:54
 14/15 specialsound ***** válasza:
Szerintem nem akkar megbántani téged, de nem kellesz neki. Azért van zavarban mert nem tudja hogy közölje veled.
2011. máj. 28. 17:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem az a baj h n mit akarok , én azt tudom..azzal van bajom h ő nem tudja...hiába írta h ne keressem mert gondolkodni akar és most ideje sincs semmire, megírtam neki megértem és nem keresem, egy fél nap sem telt el és máris visszaírt , sőt azóta folyamatosan ő az aki keres...nah kérdem én akkor most mi a frász van?Nem az a típus aki nem meri megmondani, h figy csak barátként gondolok rád...
2011. máj. 28. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!