Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 2 srác közül melyiket válasszam?
Nemrég megismertem egy srácot, aki nagyon kedves és figyelmes és jó pasi is, randizgatunk, de még nem jöttünk össze. De van egy másik srác, a volt sulimból ismerem, életemben nem beszéltem vele, de ha egymásra nézünk készen vagyok, igaz nagyon ritkán futunk össze, csak egy közösségi oldalon vagyunk fent ismerősökként. Sokkal jobban beindít a volt suli társam, mint akivel randizom.
Nagyon gáz lenne ha lépnék a volt sulis társam felé, vagy hogyan kezdeményezzek nála? Persze azt is tudom, h a másik sráccal szemben ez elég nagy szemétség...
Segítsetek.... és aki nem tud értelmes választ adni, az inkább ne írjon. Köszi
Hát szerintem az idő nem segít semmit sem, mert csak benned van, h mi lenne ha... ha tudnám h nem kellek neki, akkor elfogadom persze, mert nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel, de amig ezt nem tudom, addig bennem van a kisördög.
Azt tudom, h jelenleg nincs senkije se, ha meg kapcsolatban lenne akkor sem érdekelne. Azt már nehezebb kideriteni, h bejövök-e neki...mert nem vagyok az a kezdeményező tipus... :S
Hát múltkor a városban mi is összefutottunk véletlenül és ahogy rám nézett, azt sem tudtam volna megmondani h fiú vagyok-e vagy lány :)
persze, nem akarom letámadni, csak jó lenne tudni h mi van... én félek kezdeményezni, aztán közben lehet h ő is... igy meg sok minden nem lesz belőle...
csak életemben nem beszéltem vele, és fogalmam sincs mivel szólithatnám le... :)
Úúú azt hittem gimis vagy. :D
Akkor nem tudom:D Ez érdekes. Találj ki valamit akkor. Bár nemtom milyen nem sulis témát lehet felhozni ami nem tűnik kikezdésnek. De csak van valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!