Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam a 2 srác közül?
Höhö...hogy indulj el a választáson? :D
Válaszd a harmadikat, aki jó nyelvtanból.
de jó,hogy a kislányoknak ez a legnagyobb problémája.MELYIKET VÁLASSZAM? XD
ezen röhögtem egy jót.amúgy egyébként én a helyedben a helyesírási szótárt választanám elősször ;)
nem z a legnagyobb problémám, van nagyobb is, de ha normálisa kérdezek valamit, nem tudom miért nem tud a 3. válaszoló normálisan a kérdésemre választ adni :( csak nagyon nehéz,nincs 3. fiú. én is arra gondoltam hogy sodrodjak a széllel, de most találkozzak mindkettövel?:(
amelyik messzebb lakik azt mondja hogy amugy is taliznánk
és az neked miért jó, ha mi itt megmondjuk, hogy mit csinálj?
Ha ennyire nem tudsz érzelmileg se dönteni, akkor egyiket se válasszad. Minek választani? Tetszik valamelyik? Jól/boldognak érzed magad valamelyik sráccal? Akkor kezdj azzal...
Mellesleg gáz, hogy 1 hete szakítottál, és máris új pasi kell.
Szerintem édesmindegy, melyiket választod, egyik sem lesz tartalmas és érzelmi kapcsolat. Válaszd azt, amelyik közelebb van hozzád, és kielégíti a kapcsolatfüggőséged...
00:18 vagyok.
Nem számít, hogy miért lett vége az előzőnek, az a fontos, hogy tudod, miért. Ebből már ki tudsz indulni. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket.
Azt kellene eldöntened, hogy mit szeretnél. Érzelmi biztonságot? Vagy csak jól érezni magad egy fiúval? Te is tudod, hogy az exed nem feltétlen jó választás, és azt is, hogy miért nem.
Akkor mégis miért opció ő is? A múltra gondolsz, amikor szeretted? Vagy szükséged van valamire, amit szerinted őáltala, de NEM TŐLE, kapsz meg saját magadtól?
Ez olyan, mint a tudat, hogy szép vagy, miután megnézted magad a tükörben és megbizonyosdtál, hogy minden rendben áll. Ez a tudat energiát ad neked, jobban érzed magad.
Jelen esetben nálad az exed lenne a tükör. Ezt írtam kapcsolatfüggőségnek...
Ha érzelmekre mennél, akkor inkább kivárnál. Mert egyik érzelem se igazi, amit kényszerítenek, és amit választani kell.
Beszélgess mindkettővel. Járni nem kell velük, randizgatni sem, csak egyszerűen beszélgetni. Majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!